Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Hos Ajos skræddersyes alle skurvognsløsningerAjos udlejer skurvogne til alle formål. Her er produktionstekniker Patryk Bieszke ved at løfte en skurvogn på plads til et aktuelt projekt i Skovlunde.

Hos Ajos skræddersyes alle skurvognsløsninger

SPONSORERET INDHOLD: Hos udlejningsvirksomheden Ajos bliver alle skurvognsløsninger tilpasset kundens behov uanset omfanget. Selv vinduesfacader, whiteboard og kaffemaskine er det muligt at få

Del artiklen på

Der er rift om skurvognene fra Ajos a/s. På trods af udlejningsvirksomhedens omfattende flåde af skurmoduler går der ikke længe, fra modulerne vender hjem fra en afsluttet lejeperiode, til de er klargjorte og leveret og monteret hos en ny kunde. Sidste efterår investerede Ajos derfor i 70 nye skurmoduler, og yderligere 100 moduler tilføres flåden her i begyndelsen af 2021.

Byggepladser landet over er de primære aftagere af skurene i form af moduler til omklædning, spiserum, bad- og toiletfaciliteter samt kontorer. Dertil kommer de mere usædvanlige tilpasninger af modulerne til specifikke formål, og et godt eksempel blev leveret og monteret i Skovlunde ved København i sidste uge.

- En af vores samarbejdspartnere gennem mange år havde to kunder, som akut manglede midlertidige lokaler til deres forretninger, henholdsvis en ejendomsmægler og en blomsterbutik. Deres tidligere lokaler var revet ned, og mens de nye blev opført, stod de uden tag over hovedet, fortæller salgskonsulent i skurafdelingen, Rene Tietze.

Begge forretninger har nu hver fået en løsning, hvor tre skurmoduler er bygget sammen og rummer i alt 84 m2 fordelt på kontorområde, udstilling, toilet m.m. De to løsninger er identiske og specielle på grund af deres gulv-til-loft-vinduer på hele forsiden. En særlig løsning ønsket af kunderne, og som Ajos har leveret med en tilpasning af sine moduler.

- Det var ikke en facadeløsning, vi havde udført tidligere, men det var ingen hindring. Vi tager alle kundeønsker meget seriøst, og kunderne var imponerede over vores løsning. Det er et godt eksempel på, at vi også kan udføre nogle løsninger, som er anderledes end standarden, siger Rene Tietze.

Standardmoduler kan tilpasses i det uendelige
Når man snakker standard skurløsninger i Ajos regi, er der et stort udvalg af vælge blandt.

- I vores udlejningsflåde har vi 11 forskellige standardmoduler, som er forberedte til forskellige funktioner og kan sammensættes præcist efter kundernes ønsker og behov. I 95 % af tilfældene er det de skurløsninger, vi leverer, siger afdelingschef for skure, Johnny Bak Pedersen.

Læs mere under billedet...
Begge kunder i Skovlunde har som ønsket fået specielle vinduesfacader, som produktionstekniker Jesper Andersen her er i gang med at montere.

Flytbare indervægge
Ajos' afdelinger har de rette professionelle faciliteter og kompetencer til at imødekomme kundernes behov og skabe de optimale løsninger.

Både i forhold til de 95 % standardløsninger og de resterende fem % specialløsninger, hvor projektet i Skovlunde hører under, kan man tale om skræddersyede løsninger. For både sammensætningen og indretningen skal være korrekt til formålet.

- Alle vores skure er ’plug & pla’", hvor vi sammensætter, leverer og isolerer samlinger samt tilkobler vand, varme, el og afløb. I alle vores nyere skure er indervæggene flytbare, hvilket betyder, vi kan tilbyde vores kunder mange flere muligheder. Vi kan se en tydelig udvikling, hvor flere og flere kunder har behov for en særlig rumindretning til deres midlertidige butik, mødelokale eller et tredje formål, og her er vores fleksible skurmoduler den rigtige løsning, siger Johnny Bak Pedersen.

Alt kan inkluderes i leveringen
Når Ajos udlejer skurvogne, sker det i antal mellem en enkelt og over 100. Udover lejen af de fysiske skurvogne, er det muligt for kunderne at supplere med diverse tilbehør.

- Vi har en lang liste med tilbehør, som vi kan installere for kunden, hvis de ønsker det. Det kan være alt i kontormøbler, opvaskemaskine, kaffemaskine, sæbe, toiletpapir, et whiteboard monteret på en bestemt placering m.m. Alt kan bestilles og inkluderes i leveringen. Kort beskrevet leverer vi det, som kunderne ønsker, og mange af vores kunder synes, det er rart, at alt er forberedt for dem, så de kan tage bygningen i anvendelse med det samme, siger Johnny Bak Pedersen.

Læs mere om EntreprenørMateriel

9/2 2021
EntreprenørmaskinerBrancheforeningByggerådgivningContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKran UdstyrKranerLifteLiftudlejningLøfteudstyrMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftStigerStilladserTeleskoplæsserUdlejningVakuumløfterTilføj dit firma her.
Send en mail.