Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Liftudlejer opkøber konkurrent

Liftudlejer opkøber konkurrent

Riwal der er specialist inden for udlejning af lifte og teleskoplæssere, har opkøbt den danske udlejningsvirksomhed AH-Lift ApS

Del artiklen på

Efter opkøbet er det meningen at AH-lift og Riwal i første omgang vil forblive to selvstændige virksomheder grundet deres forretningsmodeller med forskellige produkter, men en fusion vil senere blive gennemført og AH-Lifts depot og dets medarbejdere vil blive integreret blandt Riwal Danmarks depoter, hvilket vil øge antallet af depoter til 6. AH-Lifts ejere og nøglepersoner forbliver i virksomheden og fortsætter med at drive virksomheden under ledelse af Claus Kromann, som er direktør i Riwal Danmark

Søren Rosenkrands, Riwals Chief Business Development Officer, udtaler:

- Med købet af AH-Lift ApS kan Riwal yderligere styrke sin markedsposition i Danmark. Riwal og AH-Lift er et perfekt match, da begge virksomheder er specialister inden for lifte og har en supplerende kundebase. AH-Lift har et stærkt fokus på udlejning af lastbil-lifte samt bæltelifte, hvilket vil være til gavn for yderligere at kunne udvide vores forretning i dette markedssegment i hele Danmark. Vi byder alle AH-Lift-medarbejderne velkommen i Riwal-familien.

-JHN

Fakta:

AH-Lift er specialiseret inden for udlejning af lifte og beliggende i Hvidovre - tæt ved København, hvor virksomheden blev grundlagt for 30 år siden. Virksomheden har 20 ansatte og driver en maskinpark på omkring 200 maskiner hvoraf mange er traditionelle selvkørende sax- og bomlifte, men AH Lift udlejer også et stort antal speciallifte såsom bæltelifte og lastbillifte, hvoraf de største udelukkende udlejes med operatør.

Om Riwal
Riwal Holding Group, der blev etableret i 1968 og har hovedkontor i Holland, er en international specialist inden for udlejning og salg af lifte og teleskoplæssere. Riwal beskæftiger over 2.200 mennesker, har 67 depot fordelt i 16 lande, udlejningsflåden består af over 16.500 enheder og gør forretning i over 70 lande. Riwals mission er gennem engagerede mennesker, at give den bedste kundeoplevelse.

Læs mere om EntreprenørMateriel

7/1 2019
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.