Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Materieludlejer går realityAjos’ marketing- og kommunikationsansvarlige, Carsten Andresen, får en virtuel gåtur i VR-modellen, hvor han ’kigger’ her ind i et mødelokale.

Materieludlejer går reality

På Ejendomsmessen i Bella Center den 25.-26. april medbringer Ajos bl.a. sit eget Virtuel Reality-program, hvor interesserede kan bevæge sig rundt i en virtual pavillonbygning

Del artiklen på

På Ejendomsmessen i Bella Center den 25.-26. april medbringer Ajos bl.a. sit eget Virtuel Reality-program. Og i forlængelse af sin stand på ejendomsmessen har Ajos et areal, hvor messens gæster kan bevæge sig rundt i en virtuel pavillonbygning.

Turen rundt i bygningen foregår ved hjælp af Virtual Reality-briller, en håndholdt betjeningsenhed og sine fødder. Kombinationen af de tre ting skaber en så naturtro oplevelse, at man i det virtuelle køkken fx får lyst til at række ud efter kaffeautomaten.

- VDC er ikke bare for underholdningens skyld. Det giver ofte kunderne et bedre indtryk af indretning og pladsforhold i et byggeri eller hjælper kunderne med at forudsige forløbet af en byggepladsindretning – eller eksempelvis pladsforholdene i vores camps, siger afdelingschef Lars Muldbak.

Det er besøgscenteret ved Nyt Odense Universitets Hospital, som Ajos i 2017 opførte for Region Syddanmark, der er lavet en VR-model af. Og det er MT Højgaards VDC-afdeling, der har udfærdiget modellen for Ajos. MT Højgaard er rigtig langt fremme på VDC-området, og VR-modellen er lavet med den nyeste software, hvor man næsten får fornemmelse af at gå på de gulvtæpper, der er designet i VR-modellen.

Ud over at præsentere VDC vil der på Ajos’ stand være fokus på pavilloner, camps og byggepladsindretning. Målgruppen for messen er blandt andre bygherrer og arkitekter, så Ajos stiller med et hold af beregnere, afdelingsledere og andre, som kan indgå i en grundig faglig dialog.


Du kan gratis komme på Ejendomsmessen i Bella Center ved at tilmeld dig som besøgende til Ejendomsmessen: Klik her og tilmeld dig.


Læs mere om EntreprenørMateriel

13/4 2018
EntreprenørmaskinerAnlægsmaskinerArbejdsteltBelysningBeton UdstyrBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningExpanderbolteFejemaskinerGravekasserGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydraulikhammerHydrauliske pumperKapsaveKontorvogneKran UdstyrKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningOversvømmelserPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder