left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Materieludlejer sætter fokus på klimavenlige maskiner- Vi oplever, at kunderne i stigende grad efterspørger grønt materiel – og vi vil gerne hjælpe vores kunder til at få en grønnere profil, siger adm. direktør i GSV, Dan Vorsholt.

Materieludlejer sætter fokus på klimavenlige maskiner

GSV Materieludlejning A/S sætter nu ekstra tempo på den grønne omstilling inden for byggeriet. Det sker på en stor anlagt konference om Fremtidens Byggeri mandag den 7. oktober i København.

Del artiklen på

Samfund - Bæredygtighed

Debatten om en renere og grønnere fremtid raser, og der er især fokus på grønnere og mere energivenlige bygninger. Men også i selve byggeprocessen er der behov for klimavenlige løsninger – ikke mindst inden for alt motoriseret materiel.

GSV vil gerne være med til at sætte klimavenlige maskiner på dagsordenen og har derfor taget initiativ til konferencen Fremtidens Byggeri mandag 7.oktober på Docken i København.

Konferencen skal inspirere til miljø- og klimavenlige alternativer inden for maskiner og materiel til byggebranchen og sætte fokus på de mange muligheder, der er for at skifte til fx el-drevent materiel.

- Først og fremmest ønsker vi at tage medansvar for en bæredygtig fremtid. Men vi oplever også, at kunderne i stigende grad efterspørger grønt materiel – og vi vil gerne hjælpe vores kunder til at få en grønnere profil, siger adm. direktør i GSV, Dan Vorsholt, der sammen med Københavns overborgmester Frank Jensen er en af talerne på konferencen.

Køber mere grønt materiel
GSV har længe tilbudt el- og batteri drevet materiel, men har de seneste år øget investeringerne markant for at blive grønnere. Alene det seneste år er investeringer i grønt materiel steget fra 15 pct. til 20 pct. af virksomhedens samlede indkøb.

Men GSV ser gerne, at det går endnu hurtigere, og Dan Vorsholt opfordrer derfor kunderne til at følge med i de mange muligheder, der findes inden for el- og batteri drevet materiel.

- Vi står over for en stor fælles opgave sammen med vores kunder. Det er stadig lidt dyrere at leje el- og batteri drevet materiel, men den lidt højere pris udlignes stort set af, at man sparer brændstoffet. Det skal vores konference blandt andet hjælpe med at få endnu flere til at få øjnene op for,siger Dan Vorsholt.

Ønsker flere krav
Især for kunder, der ønsker en grøn omstilling, kan GSV hjælpe. I kraft af sin størrelse, investeringskraft og høje udskiftning i materiel kan GSV tilbyde hurtigere og billigere omstilling, end hvis kunderne selv skulle gøre det.

- Vores maskiners livscyklus er ganske enkelt kortere fordi udnyttelsesgraden er høj, så vi kan tilbyde det nyeste og mest miljørigtige materiel. Vi skal bare have endnu flere kunder med, hvis det virkelig skal rykke, siger Dan Vorsholt, der også efterlyser, at fx det offentlige stiller flere grønne krav i de klassiske udbud.

- Vi ser gerne, at der kommer flere krav i udbudsmaterialet, så vi kan få konkurrence på lige vilkår og for alvor sætte fart på den grønne omstilling.

-jhn

 

Læs mere om EntreprenørMateriel

3/10 2019
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.