Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Nu sælger GSV også sine pavilloner- Nu har vi den ønskede form og sælger ikke mere fra. Til gengæld vil vi sammen med vores kunder drive en positiv udvikling og investere i bæredygtige byggepladser og materiel, siger Dan O. Vorsholt.

Nu sælger GSV også sine pavilloner

Kort efter GSV har solgt sin stilladsforretning bliver også pavillondelen solgt fra. Det sker for at skærpe fokus og investeringer i bæredygtige byggepladser og materiel

Del artiklen på

Samfund - Bæredygtig Byggeplads

Først frasolgte Danmarks største udlejningsvirksomhed til bygge- og anlægsbranchen, GSV, sin stilladsforretning til Solrød Stilladser, nu ryger også pavillondelen til Temporary Space Nordics.

- Det er en strategisk beslutning, at stillads og pavilloner ikke er en del af den service, vi vil være markedsledende på i fremtiden. Vores kernekunde gruppe ligger et andet sted, og der er i dag meget lidt synergi mellem de frasolgte forretningsområder og vores egentlige kerneforretning. Vi er glade for at vores medarbejdere nu kommer til at indgå i virksomheder, der er 100% fokuserede på henholdsvis stillads og pavillon,, siger Dan O. Vorsholt, CEO i GSV.

Skærpet fokus
I forhold til frasalget af pavillonforretningen er det et voksende forretningsområde, som kræver en fokuseret ejer, der kan indfri vækstpotentialet, som er stort i Danmark.

- Det kræver et specialiseret forretningsfokus at indfri det fulde potentiale, hvor pavillonforretningen er voksende både i Danmark og i resten af Norden. Men i dag har vi ganske enkelt meget få kunder fra det kundesegment, som går igen i vores kerneforretning. Derfor vælger vi at skærpe vores eget fokus, når vi taler udlejning til bygge og anlægsbranchen, siger Dan O. Vorsholt.

Salget til Temporary Space Nordics er betinget af godkendelse hos konkurrencemyndighederne og begge parter forventer at få godkendt og 'lukket handlen' i slutningen af året.

Investerer i bæredygtigt materiel
Frasalget giver GSV et stærkere strategisk fokus og mulighed for at investere yderligere i virksomhedens ambitiøse vækststrategi. En strategi, som de seneste år er styrket markant gennem investeringer i nyt materiel, strategiske opkøb af konkurrenter og øget digitalisering.

- Vi har de seneste år fulgt en ambitiøs plan, som har rykket os tættere på vores kunder. Vi skaber partnerskaber ude på byggepladserne og driver samtidig en positiv udvikling gennem investeringer i bæredygtigt materiel. Frasalget handler i korte træk om, at vi fokuserer helt ind på det, der giver mest værdi for vores kunder i dag og i fremtiden, siger Dan O. Vorsholt og fortæller, at der ikke bliver flere frasalg:

- Vi sælger ikke mere fra. Til gengæld forventer vi flere investeringer i vores nuværende forretning, hvor vi sammen med vores kunder vil drive en positiv udvikling og investere i bæredygtige byggepladser og materiel, slutter Dan O. Vorsholt.

GSV vil stadigvæk tilbyde letvogne, rullestilladser, moduler og container til byggepladser, ligesom at virksomhedens egen modul-fabrik i Vamdrup vil fortsætte.

-jhn

Læs 'Snart skal gummigeden være grøn' her

 

Læs mere om EntreprenørMateriel

5/11 2019
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.