left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Ny kundeportal og lift-app

Ny kundeportal og lift-app

Riwal, der tilbyder udlejning og salg af lifte og teleskoplæssere, har tilføjet funktioner til MitRiwal kundeportalen

Del artiklen på

Med kundeportalen MitRiwal har man nu mulighed for at booke og afmelde maskiner online døgnet rundt enten via webportalen eller via mobilapp'en for Android og IOS, ligesom at man kan se hele sin lejehistorik.

En ny funktion for MitRiwal er muligheden for at se alle Riwal's KPI'er (Key Performance Indicators), som f.eks. levering til tiden, og tiden, det tager for Riwal at få en maskine op at køre igen efter et nedbrud.

Telematics er nu også fuldstændig integreret på MitRiwal-portalen. Som resultat deraf kan man se data omkring, hvor ofte en maskine benyttes, såvel som den nøjagtige lokation for hver maskine i realtid. Man kan også tilvælge at få notifikationer, så man bl.a. kan beslutte, hvornår man skal afmelde en maskine, som ikke har været i brug i en bestemt tidsperiode - f.eks. 24 timer.

I forlængelse af integrationen af telematics betyder det, at Riwal kan levere data på brændstofforbruget, og hvor meget CO2 der udledes, når diesel- og eldrevne maskiner er i arbejde. Dette kan være med til at stimulere kunderne til at overveje, om de skal skifte til el-drevne maskiner. Man kan også downloade denne data og bruge den til certifikater indenfor bæredygtighed.

Yderligere tillader MitRiwal entreprenører at samarbejde, når de arbejder på samme byggeprojekt. F.eks. hvis Riwal har seks kunder, som arbejder på samme byggeplads, kan et projekt blive oprettet på portalen, så hver enkel entreprenør kan se hinandens maskiner. Denne grad af synlighed kan føre til en forbedret produktivitet på byggepladsen og bespare omkostninger ved transport.

På nuværende tidspunkt benyttes MitRiwal af kunder i Holland, Belgien, Danmark, Sverige, Frankrig og Polen på deres lokale sprog, hvor flere lande med tiden også vil blive tilkoblet.

- MitRiwal er designet til at hjælpe kunder med at træffe beslutninger på et informativt grundlag - ikke blot ved at tænke på prisen for leje, men hele omkostningen ved at leje og benytte hver maskine. Ved at give kunderne en bedre indsigt i disse omkostninger gør Riwal deres kunder endnu mere effektive og produktive, siger Pedro Torres, der er COO i Riwal.

-kj

Læs mere om EntreprenørMateriel

8/3 2019
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.