Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Ny salgschef hos Nicolaisen & LarsenSet fra venstre Adm. Direktør Morten Krusborg og Salgschef Bo M. Nørgaard.

Ny salgschef hos Nicolaisen & Larsen

SPONSORERET INDHOLD: Bo Nørgaard er pr. 1. juli 2019 ansat som Salgschef hos Nicolaisen & Larsen A/S

Del artiklen på

Bo. Nørgaard er pr. 1. juli 2019 ansat som Salgschef hos Nicolaisen & Larsen A/S. Bo får dermed ansvaret for hele salgsteamet samt alt salg af nye JCB produkter og brugte maskiner i Danmark.

Stærk baggrund
Bo kommer med en stærk baggrund indenfor salg og kommer fra en stilling som Produkt- og salgschef for Heavy duty maskiner hos N.C. Nielsen. Bo har stor erfaring indenfor teknisksalg til både landbrug og entreprenørbranchen samt til industrikunder.

- Jeg glæder mig til at komme i gang hos Nicolaisen & Larsen A/S og være med til at stå spidsen for en af de stærkeste brands på markedet, jeg ser frem til være med til bidrage til den positive udvikling i Nicolaisen & Larsen A/S sammen med den øvrige ledelse ” udtaler Bo Nørgaard ny salgschef hos Nicolaisen & Larsen A/S.

Bo Nørgaard er bosiddende i Hurup Thy med sin kone og deres 2 drenge med begge ben plantet i den vestjyske mul.

- Vi er glade for at Bo er startet hos os og det er vi sikre på at mange af vores kunder også vil være. Han kender allerede mange af kunderne, og med hans mange års erfaring indenfor teknisksalg og kendskab til branchen vil han også hurtigt få noget fra hånden og være med til at bringe Nicolaisen & Larsen A/S frem imod de strategiske pejlemærker, der er sat” udtaler Morten Krusborg, Adm. Direktør hos Nicolaisen & Larsen A/S.

Læs mere om EntreprenørMateriel

4/9 2019
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.