Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Riwal leverer branchens bedste kundeoplevelseKommerciel direktør for Riwal i Belgien Ben Maes viser stolt trofæet frem, der dokumenterer, at virksomheden er branchens bedste indenfor Customer and Market Engagement.

Riwal leverer branchens bedste kundeoplevelse

Udlejnings- og salgsspecialisten Riwal er blevet udnævnt som vinder af Customer and Market Engagement Award ved dette års European Business Awards

Del artiklen på

Riwal blev ved en eksklusiv prisuddeling i Warszawa, Polen, udnævnt som en af 12 kategorivindere ved en live bedømmelsessession, efter at konkurrencen begyndte sidste år med over 112.000 virksomheder fra de 34 lande, der oprindeligt blev taget i betragtning.

I alt 2898 virksomheder blev i december 2017 nomineret som nogen man ’skulle holde øje med’. Derefter gik Riwal videre til finalerne som en af 289 nationale vindere. Her valgte bedømmelsespanelet firmaet som vinder af kunde- og markedsengagement kategorien.

Dommerne vurderede, at Riwal er bedst til at levere innovativ kundeservice, til at engagere alle grupper i virksomhedens potentielle marked, har tilføjet brandet en stærk USP ved at fokusere på virksomhedens omnichannel-strategi, har indført nye, førende teknologier og processer og har højt kvalificerede medarbejdere ansat.

Norty Turner, administrerende direktør for Riwal, udtaler:

- Vi er meget stolte af at modtage kunde- og markedsengagementsprisen. Det er en væsentlig anerkendelse af alt det hårde arbejde, som alle hos Riwal har udført for at realisere vores mission om at levere branchens bedste kundeoplevelse. I betragtning af, at European Business Awards anerkendes som et udstillingsvindue for Europas mest dynamiske virksomheder, er vi beærede over at blive anerkendt på dette niveau.

-los


Læs mere om EntreprenørMateriel

15/6 2018
EntreprenørmaskinerArbejdsteltBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningExpanderbolteGravekasserGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydraulikhammerHydrauliske pumperKapsaveKontorvogneKranerKroghejsevognLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningOversvømmelserPavillonerPresenningRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder