left banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Riwal med ny Augmented Reality-app

Riwal med ny Augmented Reality-app

Riwal lancerer Augmented Reality i MitRiwal app'en for nemmere og bedre valg af lifte og teleskoplæssere

Del artiklen på

Den nye Augmented Reality-funktion vil hjælpe kunder med at vælge den helt rette lift til deres opgaver og projekter. I MitRiwal app'en kan man søge efter de lifte, som man er interesseret i at leje, og derefter se den lift, man har valgt i Augmented Reality (AR).

Måden, hvorpå dette virker, er, at man benytter kameraet gennem MitRiwal app'en, og ved brug af AR-funktionen vil liften være illustreret på ens skærm med liftens originale dimensioner og i præcist de omgivelser, kameraet registrerer. Det er muligt at flytte rundt på liften, som vises i AR både vertikalt og horisontalt for at kunne afgøre, om f.eks. arbejdshøjden for den pågældende lift er passende til den opgave, der skal udføres. Med AR-funktionen vil det ligeledes være muligt at se, om en specifik maskine kan transporteres igennem f.eks. døre, smalle gange eller lignende for at nå frem til det pågældende arbejdsområde.  
 
AR-funktionen vil i første omgang blive lanceret til iPhone og iPad til IoS-versionen af MitRiwal app'en. Kort efter vil funktionen også være tilgængelig til Android. Riwals teknologi bag AR-funktionen fungerer på den måde, at de originale tilhørende BIM-filer til liftene er blevet konverteret til AR-filer, hvilket sikrer, at liftene har de rette dimensioner, når de vises i Augmented Reality.
 
Den første lancering af denne teknologi vil inkludere top 50 af de mest lejede lifte hos Riwal. På sigt vil AR kunne benyttes med samtlige af de lifte, der er tilgængelige på MitRiwal app'en.
 
- Hos Riwal fortsætter vi med at stræbe efter at levere den bedste kundeoplevelse på enhver mulig måde. Vi er fortrøstningsfulde omkring, at implementeringen af denne funktion vil hjælpe vores kunder med at træffe bedre beslutninger, når det kommer til at kunne vælge den rette lift, som passer til den enkeltes behov, siger Pedro Torres, der er Chief Operation Officer hos Riwal.

-kj

Læs mere om EntreprenørMateriel

26/4 2019
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.