Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Riwal Rental App er nu tilgængelig i App StoreNu kan også kunder med iPhones benytte Riwal Rental App til at reservere og leje Riwals materiel.

Riwal Rental App er nu tilgængelig i App Store

Riwal, der udlejer lifte og teleskoplæsser, har lanceret Riwal Rental App i App Store

Del artiklen på

I marts blev Riwal Rental app lanceret til Android-enheder i Google Play-butikken, og er nu også tilgængelig for Apple iOS brugere. Appen giver udlejningskunder mulighed for at browse, reservere og planlægge liftleje, hvilket blot er nogle af de egenskaber appen er i stand til i en problemfri proces.

Riwal Rental App er en del af virksomhedens digitale strategi for at forbedre forbindelsen med kunder og engagere sig i nye markeder. Appen er brugervenlig, og kunderne kan blive assisteret med app'ens live-chat funktion.

Kunder som har en Riwal Access4U kundeportal konto kan desuden nemt styre alle lejeaktiviter via appen. Endeligt vil appen forbedre kundeoplevelsen og øge produktiviteten på arbejdspladsen.

En self-service udlejningsoplevelse
Riwal Rental App er tilgængelig på de sprog, der bliver talt i de europæiske lande, som Riwal opererer i, nemlig Holland, Belgien, Frankrig, Tyskland, Polen, England, Spanien, Danmark, Sverige, Norge, Slovenien og Kroatien.

Norty Turner, CEO Riwal, kommenterer:

- Denne onlineplatform giver vores kunder et digitalt værktøj til at simplificere måden de interagere med os på. Vi er besluttet på at levere den bedste kundeoplevelse, som nu inkluderer Rental app’en. Vi har skabt en self-service udlejningsoplevelse som er informationsrig og mobil samt brugervenlig for vores kunder, som i stigende grad vil operere på en mere digital måde.

-los


Læs mere om EntreprenørMateriel

24/9 2018
EntreprenørmaskinerArbejdsteltBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningExpanderbolteGravekasserGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydraulikhammerHydrauliske pumperKapsaveKontorvogneKranerLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningOversvømmelserPavillonerPresenningRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder