Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Stor ordre på teleskoplæssereOrdren består af en Haulotte HTL 4010 teleskoplæsser, to styk HTL 4017 og syv HTL 4014. PR-foto.

Stor ordre på teleskoplæssere

A. O. Materiel Udlejning har købt ti teleskoplæssere hos den franske producent, Haulotte

Del artiklen på

Varemærket Haulotte har eksisteret på verdensplan siden 1881. Den franske producent af lifte og teleskoplæssere har ca. 2000 ansatte og seks fabrikker på verdensplan. Med syv produktgrupper inden for selvkørende personlifte fra 5,8 meter til 43 meter og med produktgrupper fra kompakt til heavy load indenfor teleskoplæssere er der masser af relevante maskiner til byggebranchen - også på dansk grund.

- Eksempelvis teleskoplæsseren er jo meget anvendt på byggepladser herhjemme, fordi den er en multimaskine. At montere den med en mandskabskurv er et meget dansk fænomen, men det kan Haulotte levere fra fabrikken med fuld EN280 godkendelse, siger Jakob Lysdahl, der er salgsansvarlig for Haulotte i Danmark ift. udlejningsselskaber og udvalgte kunder i Skandinavien.

Han har siden 1998 arbejdet med salg og udlejning af lifte og teleskoplæssere. Det var dengang, hvor al arbejde i højden skete fra et stillads, indtil byggebranchen opdagede de mange fordele ved førnævnte maskiner. Især som indlejet materiel er maskintyperne populære, og Haulotte er ingen undtagelse.

- Haulottes produkter er udviklet og designet, så de er meget brugervenlige. Der er ikke så meget, man kan tage fejl af, og derfor er Haulottes teleskoplæssere også skabt til udlejning, forklarer Jakob Lysdahl.

Ti nye til produktprogrammet
Med 18 års erfaring i branchen kender Rasmus Andersen alt til byggeriets maskinbehov. Han er direktør i A. O. Materiel Udlejning, der har hjemme i Fredericia, og han har ca. 200 maskiner i sit produktprogram. Den seneste tilføjelse er ti nye Haulotte teleskoplæssere.

- Jeg oplever, at Haulotte er inde i en meget positiv udvikling. Hvis enhver kan sætte sig op i maskinen og betjene den, er det en god maskine, og Haulotte er supernem at køre med, siger han.

Den første maskine blev leveret i slutningen af 2018, hvilket var ca. et år efter det første møde mellem kunde, sælger og fabrik.

- Vi har i hele forløbet haft en positiv dialog med Jakob og Haulotte-fabrikken, hvor de har indarbejdet vores krav til tilretninger. Det betyder samtidig, at vores nye maskiner med mandskabskurve har fabriksmonterede løsninger, som er godkendte efter EU's EN280-standard, og det har stor betydning, at alle godkendelser kommer fra fabrikken, fastslår Rasmus Andersen.

En klar billigere investering
Ordren består af en Haulotte HTL 4010 teleskoplæsser, to styk HTL 4017 og hele syv HTL 4014.

- De er valgt ud fra, hvad de kan. Eksempelvis HTL 4014 kan nøjagtig det samme som konkurrenternes større modeller. Derved får jeg med Haulotte moderne og konkurrencedygtige maskiner, som er en klar billigere investering for mig, end hvis jeg skulle vælge et andet mærke, konstaterer Rasmus Andersen.

Han har tilkøbt en løsning med mandskabskurv, som han selv har sat sit præg på. Kurven er godkendt efter EN280 (2015), og den er 2,5 meter bred med udskud i begge sider, som kan skabe en totalbredde på 4,0 meter. Desuden er kurven drejbar i +/- 90 grader, nivellerbar og har en løftekapacitet på 500 kg i hele arbejdsområdet. Den har kabelstyret fjernbetjening, en arbejdshøjde på 16,2 meter og et vandret udlæg på 11,8 meter.

-kj

Om Haulotte
Tre teleskoplæsserserier:
- Compact: Syv til 10 meter løftehøjde. Løftekapacitet: 3200 kg til 4000 kg.
- High lift: 14 til 17 meter løftehøjde. Løftekapacitet: 3600 kg til 4000 kg.
- Heavy load: 10 meter løftehøjde. 5200 kg løftekapacitet.

Om Haulotte HTL 4014
Løftekapacitet: 4000 kg.
Løftekapacitet: Fuld højde 3000 kg.
Løftekapacitet ved fuldt udlæg: 1000 kg.
Max. løftehøjde m. pallegafler: 13,6 meter.
Max. vandret udlæg m. pallegafler: 9,8 meter.
Maskinmål (L/B/H): 6,46 x 2,43 x 2,60 meter.
Hydrostatisk transmission, Kohler Tier4/Stage 3B diesel motor, 74 hk v. 2200 rpm. 2 speed.
To hjulstyring, fire hjulstyring og krabbestyring.
24 tommer hjulmontering
Hydrauliske støtteben
Tillægsudstyr: Arbejdslys, baksensor, bakkamera, metalgitter på forrude for beskyttelse, aircondition, skovle, kranarme i forskellige modeller, hydraulisk spil.

Læs mere om EntreprenørMateriel

7/6 2019
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.