Aktuelle nyheder om byggebranchen - EntreprenørMateriel

Stærk profil er Årets Ejerleder 2018 i region SjællandJulie Bruun er den rette vinder i region Sjælland, lyder det blandt andet fra juryen. De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 8. november.

Stærk profil er Årets Ejerleder 2018 i region Sjælland

Julie Bruun fra CP ApS er kåret som Årets Ejerleder 2018 i region Sjælland. Hun vinder bl.a. prisen for sin ledelsesstil og den flotte udvikling og de resultater, som hun har formået at skabe i virksomheden

Del artiklen på

Julie Bruun er ejerlederen bag CP ApS, som er blandt de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, containere, entreprenørmateriel, lifte og pavilloner. Virksomheden blev grundlagt i 1986 af Julie Bruuns far, samme år som hun blev født, og hun er derfor opvokset med familievirksomheden, som er opbygget igennem mere end 30 år.

I 2014 overtog Julie Bruun som 27-årig virksomheden fra sin far, og hun er kendetegnet ved at være en empatisk og ydmyg leder, som betragter medarbejderne i CP ApS som én stor familie.

- Julie har efter et vellykket generationsskifte skabt stærke resultater og vækst i en branche med flere større spillere og hård konkurrence. Omsætningen er steget med hele 30 % fra 2015 til 2017, og ledelsen forventer yderligere vækst på cirka 50 % via organisk vækst de kommende tre år, udtaler Lars Vagner Hansen, director i PwC i Slagelse, der sammen med sidste års vinder og repræsentanter fra Dansk Erhverv og Nykredit udgør juryen.

Han tilføjer:

- Julie giver med sin rummelige og autentiske ledelsesstil plads til den enkelte, hvilket skaber ambitiøse, engagerede og handlekraftige medarbejdere, der tager ansvar, ser muligheder og løfter i flok. Respekt, ærlighed og tillid bruges aktivt i dagligdagen. Det er de grundprincipper, der lægges stor vægt på i virksomheden, da der er tale om én stor familie, hvor disse principper er afgørende.

Stærk profil og forbillede
Hos Nykredit ser man Årets Ejerleder i region Sjælland som en stærk profil og et forbillede for andre ejerledere i region Sjælland.

- CP ApS er en imponerende virksomhed, som er meget skalérbar, og der er fortsat høje vækstambitioner. For ejerlederen handler det dog ikke nødvendigvis om at være den største, men om at være den, der gør det bedst. Julie Bruuns arbejde med at skabe tillid fra såvel medarbejdere som kunder har også været en vigtig faktor i byggebranchen, og i konkurrencen med flere større spillere, siger Peder Nitz, storkundedirektør i Nykredit, og henviser til, at virksomheden bl.a. har investeret i it-systemer, som forbedrer oplevelsen for deres kunder.

Hos Dansk Erhverv er man heller ikke i tvivl om, at Julie Bruun er den rette vinder i region Sjælland, og det har for ejerlederen på en måde været ’Det nemmeste job at få, men det sværeste job at udfylde’.

- Julie Bruun er en rigtig ejerleder, som har oplevet en flot udvikling med sin virksomhed. Det har hun formået med sin personlige og helhjertede ledelsesstil, som har skabt flot udvikling og vækst, der fortsætter. Hun er indbegrebet af en dygtig ejerleder, siger Louise Riisgaard, markedschef i Dansk Erhverv.

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 15. gang. Årets tema er tillid.

Fakta om CP ApS
CP ApS er en familieejet virksomhed, som blev etableret i 1986 af Georg Bruun og i dag ejes og ledes af hans datter, Julie Bruun. Hun overtog virksomheden i 2014. CP ApS er blandt de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, containere, entreprenørmateriel, lifte og pavilloner. Virksomheden har gennemgået en flot udvikling med gode resultater og vækst.

-los


Læs mere om EntreprenørMateriel

24/10 2018
EntreprenørmaskinerArbejdsteltBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømDræningExpanderbolteGravekasserGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydraulikhammerHydrauliske pumperKapsaveKontorvogneKranerLagerhalLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedbrydnings-robotterNedskæring og demonteringOpvarmningOverdækningOversvømmelserPavillonerPresenningRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerSliddeleStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserTelthalUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder