left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - EntreprenørMateriel

Udlejningsvirksomhed udvider faciliteterne Sektionsleder Carsten Bøgesø (th.) og projektkonsulent Torben Sloth, begge fra Ajos Pavillon, besøger den nye lokalitet i Køge for at inspicere og planlægge den kommende flytning.

Udlejningsvirksomhed udvider faciliteterne

SPONSORERET INDHOLD: Ajos’ afdeling på Sjælland mangler plads og flytter pr. 1. marts fra Hvidovre til 25.000 m² plads i Køge

Del artiklen på

Hvis succeser udelukkende blev opgjort i fysisk størrelse, havde Ajos gjort det alt for godt. Udlejningsvirksomheden er landsdækkende og leverer i dag til sine kunder fra adresser i Hvidovre og Vejle. Men pladsen ved afdelingen på Sjælland har længe været for trang i takt med, at flere kunder og mere materiel bliver serviceret.

Derfor flytter Ajos pr. 1. marts sin øst-afdeling fra Hvidovre til Køge, hvor 25.000 m² er ved at blive gjort klar tæt ved motorvejen, hvor den deler sig mod vest og syd.

- Internt i Ajos glæder vi os voldsomt til at flytte i nye og især større omgivelser. Faciliteterne i Hvidovre er vi vokset ud af for mange år siden. I Køge får vi nogle faciliteter, som vil danne optimalt grundlag for forbedret effektivitet, kvalitet og kundeservice, siger adm. direktør Ole Wamsler.

Virksomhedens nye administrationsbygning bliver opført af Ajos’ egne pavillonenheder, og på den måde opnår virksomhedens medarbejdere de samme fordele omkring fleksibilitet, som kunderne tilbydes.

- Vi får alle fordelene ved at bygge med egne enheder. Vores pavilloner er meget moderne og miljø- og energivenlige, og de efterlever alle krav i nyeste bygningsreglement. Med pavilloner kan vi skalere op og ned og tilpasse bygningsmassen efter markedsudviklingen, understreger Ole Wamsler.

Tid er penge
Mens medarbejderne jubler over indflytningen i de større omgivelser, er der også grund til glæde hos Ajos’ kunder. Fremover bliver logistikken nemmere og billigere for Ajos, og det kommer i sidste ende også kunderne til gode.

- Mange skure, pavilloner, hejs og kraner transporteres i dag til og fra vores afdeling i Vejle, hvor de bliver vedligeholdt mellem lejeperioderne. Det er både dyrt og tidskrævende, og tid er penge for en udlejningsvirksomhed. På vores nye lokation i Køge kan vi have alle typer enheder stående - og klargøre dem til nye projekter. Dermed kan vi reagere endnu hurtigere for kundernes henvendelser, siger Ole Wamsler.

Fjerner flaskehals
En anden udfordring, der bliver løst, er den flaskehals, som gennem årene er opstået i Vejle.

- Vi har manglet de professionelle klargøringsfaciliteter på Sjælland. Dem får vi nu med flytningen, og det styrker vores kvalitet, effektivitet og økonomi. Samlet set vil det også forbedre vores konkurrenceevne. Det vil også give mere luft i Vejle-afdelingen, og hele flytningen er et af de gearskift, der skal til for at bringe Ajos endnu videre.

- Hurtig reaktionshastighed har meget at sige i udlejningsbranchen. Når kunderne har et projekt med en tidsplan, skal vi kunne levere hurtigt. Det bliver vi endnu bedre til i fremtiden, fastslår Ole Wamsler.

Lager og administration er på plads i Køge pr. 1. marts, og kunderne vil i løbet af sommeren 2020 opleve den fulde effekt af flytningen, når de nye klargøringsfaciliteter er etablerede.

Læs mere om EntreprenørMateriel

15/1 2020
EntreprenørmaskinerBelysningBrancheforeningByggepladsindretningByggestrømContainerContainer, BrugteContainer, IsoleretContainer, KøbContainer, LejeDræningGummihjulslæsserHavnerenoveringHejsHydrauliske pumperKontorvogneKranerLandmålingLasereLifteLiftudlejningMaskinstyringMaterielopbevaringMinigraverMinilæsserNaturgenopretningNedskæring og demonteringOpvarmningOversvømmelserPavillonerRendegraverRullestilladsSalg af lifteSandafretter til minigraverSaxliftSemimobilkranerStigerStilladserTårnkranerTeleskoplæsserUddannelseUdlejningVakuumløfterVejesystemerTilføj dit firma her.
Send en mail.