left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Gulve

Badehotel får korkgulve, der ligner træUdover korkgulvene bliver der isat håndlavede snedkerkøkkener i hotellejlighederne, og derudover får alle rum nye møbler og tapeter.

Badehotel får korkgulve, der ligner træ

På Løkken Badehotel er to lejligheder i øjeblikket ved at blive totalrenoveret med nye korkgulve, der skal være med til at føre hotellet tilbage til den oprindelige stil

Del artiklen på

Midt i nordjyske Løkken ligger det idylliske Løkken Badehotel med gul facade, rødt tegltag og vinduer med sprosser. For at få badehotellets ydre til i endnu højere grad at matche det indre er hotellet derfor lige nu ved at gennemgå en større totalrenovering med henblik på at føre det tilbage til den oprindelige stil. Renoveringen af fem lejligheder er netop afsluttet, og nu er yderligere to lejligheder også ved at blive istandsat, hvor alt lige fra møbler og køkkener bliver udskiftet.

I den forbindelse er gulvene bl.a. også blevet udskiftet, hvor gulvvirksomheden Timberman har leveret et korkgulv af mærket Wicanders Commercial i farven Villa Pine. Gulvet har en overflade i slidstærk vinyl med en kerne af kork samt et lyst, naturtro fyrretræsmønster, som bidrager til den stemning og udtryk, man gerne vil opnå i værelserne:

- Wicanders Commercial egner sig perfekt til et hotel som Løkken Badehotel, hvor der både er fokus på æstetik og praktik. Den slidstærke vinyloverflade sikrer nemlig, at gulvene kan holde til mange gæster og daglig rengøring – og samtidig ligner gulvene træ, så de matcher den naturlige og romantiske stil, forklarer key account manager hos Timberman Poul Kristensen og tilføjer:

- Korkgulve har desuden den fordel, at de pga. naturmaterialet og produktionsprocessen er klimavenlige, hvilket også er et parameter, som begynder at vægte højt i kommercielle projekter.

Idyllisk æstetik og fungerer i praksis
Til at designe de indendørs arealer kontaktede Løkken Badehotel indretningsarkitekt Jesper Løth Larsen, som er indehaver af Inn-Dekor Interiør i Hjørring, hvor de har specialiseret sig i at indrette hoteller, cafeer og restauranter. Sidste vinter blev to prøvelejligheder i første omgang totalrenoveret, og pga. gode erfaringer med design og gulve blev et omfattende istandsættelsesprojekt af hele badehotellet igangsat, som hotellet således lige nu er godt i gang med.

- Løkken Badehotel blev sidst renoveret tilbage i midten af firserne og trængte derfor til en opfriskning både ift. stil og slitage. Vi kom derfor med et oplæg til et indretningsdesign, som i højere grad afspejlede den hygge og romantik, man normalt forbinder med et badehotel. Her er eksempelvis gulvene et vigtigt element, som både passer ind i den idylliske æstetik og samtidig fungerer godt i praksis, fortæller Jesper Løth Larsen.

Til sommer forventer Løkken Badehotel at have totalrenoveret ni ud af i alt 29 lejligheder på hotellet.

-kj

Læs mere om Gulve

29/6 2020
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Roth Clima Comfort

  Roth Clima Comfort

  Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning