Utzin utz
scroll
Bæredygtighed gennem samarbejde og effektiv anvendelse af Granab under(strø)gulveGranab under(strø)gulve, som alle er EPD dokumenteret Fremsendes gerne ved forespørgsel.

Bæredygtighed gennem samarbejde og effektiv anvendelse af Granab under(strø)gulve

SPONSORERET INDHOLD: I en tid, hvor bæredygtighed ikke længere bare er en trend, men en nødvendighed for planetens fremtid, er det afgørende for byggebranchen at tage ansvar og implementere løsninger, der skaber varige positive aftryk

Hos Granab forstår vi vigtigheden af ikke blot at levere under(strø)gulvsystemer, men også intelligente og mere bæredygtige løsninger til kunderne.

Vi er stolte af at være frontløbere inden for et mere bæredygtigt byggeri gennem vores fokus på effektiv anvendelse af vores under(strø)gulve og tidlig involvering. Hos Granab tror vi på, at bæredygtighed og innovation går hånd i hånd.

Vores mål er ikke blot at levere undergulv(strø)gulve, men at skabe løsninger, der hjælper vores kunder med at opfylde deres visioner på en måde, der er ansvarlig over for miljøet og samfundet. Sammen kan vi forme en mere bæredygtig og fremtidssikret byggeindustri.

Granab har siden 2020 arbejdet intensivt for at skabe nye produkter, der reducerer CO2-aftrykket, hvilket bl.a. har resulteret i vores nye under(strø)gulvsystem 8000W med en CO2 besparelse på min. 60 % i forhold til branchestandarden og med en LVL træstrø med indbygget akustik lydbrik.

Vi er selvfølgelig stolte over de resultater, som vi allerede har opnået, og som er 'bedst i klassen', men vi ønsker at fortsætte med at lægge betydelige ressourcer i udviklingen og dokumentationen af vores produkter, da vi erkender, at disse faktorer vil spille en afgørende rolle som konkurrenceparametre på markedet.

Vi ser også et behov for, at parterne i en byggeproces har en tæt dialog om EPD'er og data generelt, så der opnås en større præcisering. Så er alle på samme side, og det styrker partnerskaberne og samarbejdet, hvilket vi ser som en nødvendighed for at imødekomme kommende krav.

Inden for denne ramme produceres der betydelige mængder data i form af branche-EPD'er, produkt-EPD'er, Projekt-EPD'er og LCA-beregninger, hvilket giver indsigt i det nye byggeris klimaaftryk.

I lyset af de skærpede krav i Bygningsreglementet, der nu for alvor begynder at blive indfaset, er især projekt EPD'er blevet stadig mere vitale som dokumentationsredskaber for vores kunder.

Vi er fuldt forberedte til at levere denne dokumentation, og igen er tidlig involvering og tæt samarbejde en måde at sikre, at kunden får det mest optimale byggeri – også målt på klimaaftrykket.

27/10 2023