Aktuelle nyheder - Gulve

Stolthed i Hørning over endnu et stort norsk projekt Det var bl.a. gode referencer fra lufthavne i Stockholm, Bergen, Venedig, Amman og her København, der var medvirkende til, at Hørning Parket kunne lande den prestigefyldte ordre til Nasjonalmuseet.

Stolthed i Hørning over endnu et stort norsk projekt

Nasjonalmuseet i Oslo er netop nu ved at blive forsynet med trægulve fra Hørning Parket. Før det fik Gardermoen Lufthavn massive trægulve fra den danske virksomhed, som oplever kraftig vækst og gode resultater

Del artiklen på

- Efter næsten 30 års succesrig tilstedeværelse på det norske marked har de seneste år været fantastiske. Først leverede vi knap 30.000 m2 massiv parketstav til Gardermoen Lufthavn, og lige nu er vi midtvejs i leverancen af store, massive egeplanker til Nasjonalmuseet. Vi glæder os meget over, at vores dedikation til kvalitet belønnes, lyder det fra Hørning Parkets adm. direktør og medejer Peter Vissing.

Hørning har specialiseret sig i unikke trægulve til lufthavne i hele verden. Det var således resultatet af mange års erfaring, at ordren på de mange tusinde kvadratmeter massive egestave til Gardemoen Lufthavn gik til den danske virksomhed.

- Vi har igennem årtier leveret massive trægulve til store lufthavnsprojekter og om nogen bevist, hvilket slid kvalitetstrægulve kan modstå. Vi betragter vores fantastiske referencer som vores arv og er nærmest ærbødige, når vi ser på de byggerier, vi har haft lov at præge i samarbejde med nogle af verdens fineste arkitekter og professionelle gulvlæggere, siger Peter Vissing.

Gulv af 100 år gamle egestammer
De mange lufthavnsreferencer taler da også for sig for sig selv: København, Stockholm, Bergen, Venedig og Amman er spændende projekter i Hørnings efterhånden meget store ’historiebog’, som også rummer Aarhus Rådhus, Operaen, Nationalbanken og snesevis af globale koncertsale, hoteller, rådhuse, domiciler mv.

- Naturligvis fik stoltheden fik et ekstra løft, da den meget prestigefyldte ordre til Nasjonalmuseet i Oslo kom i bogen. Vores helt unikke Origin plankegulve fremstillet af over 100 år gamle egestammer faldt straks i både arkitektens og bygherrens smag tillige med muligheden for et gulv med en færdig overfladebehandling efter bygherrens individuelle ønske. Vores mangeårige og nære samarbejde med ganske få, nære gulvspecialister har placeret os på det norske landkort. Netop kombinationen af vores dedikation til kvalitet og vore mange referencer har at sikret os denne fantastiske ordre, fortæller en stolt Peter Vissing, som allerede nu kan fortælle, at resultatet for 2018 bliver flot.

-los

Læs mere om Gulve

1/2 2019
 • Interface

  Interface

  Human Nature
 • Københavns Listefabrik

  Københavns Listefabrik

  Se listekataloget - verdens største udvalg af trælister
 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger
 • PCI

  PCI

  PCI til fagfolk - Nemmere og mere sikker fliselægning
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK