Aktuelle nyheder - Have

Kunstgræsleverandør vækster sig til A/S John Møller Jensen (tv.), direktør CM Jensen Holding, har solgt 50 % af Citylawn til Theis Elkjær, der avancerer fra salgschef til direktør og medejer.

Kunstgræsleverandør vækster sig til A/S

Citylawn har haft en så positiv fremgang, at virksomheden nu etableres som selvstændigt A/S, med Theis Elkjær som ny medejer og direktør

Del artiklen på

Hidtil har Citylawn leveret kunstgræsløsninger inden for både sport og landskab, som et produktnavn under entreprenørvirksomheden HJ Huse. Udviklingen i 2020 har været så positiv, at kunstgræsleverandøren pr. 1. marts 2021 etableres som selvstændigt A/S.

Etableringen medfører en ændret ejerstruktur, idet nuværende salgschef Theis Elkjær overtager 50 % af virksomheden, og samtidig indtræder som direktør for virksomheden, mens tidligere ejer CM Jensen Holding bibeholder 50 % af ejerdelen i det nye selskab.

- Jeg glæder mig til at fortsætte og udvikle det positive samarbejde med vores mange nuværende og kommende kunder, og ser frem til at udvikle nye produkter og systemer, som kan imødekomme de stigende krav om bæredygtige kvalitetsløsninger, til både det professionelle og private marked, udtaler den nye direktør Theis Elkjær.

Har blot kradset lidt i overfladen
For at imødekomme den stigende efterspørgsel og samtidig fastholde det høje ambitionsniveau om kvalitetsløsninger, leveringssikkerhed og kundetilfredshed, styrker det nye selskab organisationen med ansættelse af yderligere kompetencer inden for salg og installation.

- Etablering af kunstgræsbaner til fodbold, har været et godt marked hidtil, men vi har i Danmark blot kradset lidt i overfladen i forhold til det meget store marked for kunstgræs til private kunder og offentlige projekter, slutter Theis Elkjær

Citylawn vil fortsat have adresse hos HJ Huse i Kelstrup, Slagelse, og vil som tidligere have et tæt samarbejde med HJ Huse, og trække på deres store ekspertise inden for entreprenørarbejde.

-los

Læs mere om Have

22/2 2021
MarkiserTerrassebrædderUdvendig solafskærmingTilføj dit firma her.
Send en mail.