left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Have

Ny sandtud letter arbejdet Den nye sandtud fra IBF sættes let på den leverede Big Bag, og gør det samtidig lettere at tømme det sidste ud af sækken uden brug af skovl, trillebør og kræfter.

Ny sandtud letter arbejdet

IBF har nu gjort det både enklere og mere tidsbesparende at fuge pladser og terrasser. Med en ny sandtud undgår man bl.a. de tunge løft

Del artiklen på

Samtidig med, at man bestiller Big Bags med fugesand, er det nu muligt at købe en IBF sandtud, et effektivt og betjeningsvenligt redskab, der letter arbejdet med fordeling af fugesand.

Big Bag’en placeres ovenpå sandtuden, som derved perforerer posen og sætter sig fast herpå ved hjælp af en låsemekanisme. Big Bag’en kan nu placeres det ønskede sted og sandtudens åbne- og lukkefunktion gør det muligt at afsætte præcis den mængde sand, der skal anvendes på det givne sted.

Det er betydeligt lettere at tømme fra bunden med sandtuden, der lukker tæt uden brug af kræfter. Derved undgår man den åbne pose, hvor der kommer fugt og regnvand ned i fugesandet, som bliver tungere og mere uhåndterbart.

Når den åbnes fra bunden, undgår man at skulle tømme med skovl og trillebør og sandtuden er dermed tidsbesparende samtidig med, at arbejdsmiljøet tilgodeses, da mange tunge løft og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger udgås. Når Big Bag’en er tom, kan sandtuden let fjernes og er klar til næste opgave.

Ofte har man brug for at transportere Big Bag’en rundt på pladsen eller mellem flere pladser. Ophængt i stropper og med sandtuden påmontereret er det let at transportere den på en gaffeltruck, og man kan derfor anvende samme Big Bag flere steder på pladsen, alt efter behov.

Sandtuden anvendes ved Big Bags på minimum 1000 kg.

-los

Læs mere om Have

14/8 2020
  • EXPO-NET

    EXPO-NET

    Bæredygtig og rentabel regnvandsfaskine