Aktuelle nyheder - Have

To forskellige slags bygninger til haven, du skal tilbyde dine kunder

To forskellige slags bygninger til haven, du skal tilbyde dine kunder

Hvis dine kunder ønsker sig at have udendørs byggeri i haven eller på terrassen, er der mange forskellige muligheder for dette

Del artiklen på

Fælles for alle mulighederne er dog, at det kan være en fordel at have udendørs byggeri, således man kan opholde sig udendørs, selvom vejret måske ikke er så godt. Derudover indbyder udendørs bygninger også til, at man kommer tættere på naturen, hvilket også kan give gode og afslappende stunder i haven.

Pavilloner giver mange muligheder

Eksempelvis kan man vælge at opsætte en pavillon i baghaven, på terrassen eller hvor det end måtte være passende at opføre den. Når man skal have bygget en pavillon, er der flere forskellige ting, man skal have øje for rent byggeteknisk.

Først og fremmest er det vigtigt, at man finder et solidt og stærkt underlag, som pavillonen kan stå på. Derudover skal man naturligvis også finde gode og solide materialer, der kan fungere som skelet for pavillonen, mens man også skal finde gode og solide vinduer, der skal holdes af skelettet. Her kan man også med fordel vælge lavenergivinduer, da disse vil give et bedre miljø i pavillonen, uanset om det er koldt eller varmt. Det er også muligt at købe en pakke med alle dele, materialer osv. til sin pavillon – få tilbud på pavilloner her.

Shelters i haven er sjove at bygge og gode at have

En anden type af udendørs bygning, der kan være en fordel at tilbyde, er en shelter, der indbyder til sjovt og hyggeligt samvær, og som kan anvendes på alle tider af året. Når man skal bygge en shelter, er det som ved pavillonen også vigtigt at finde et godt underlag, man kan stille shelteren på. Her skal man være opmærksom på, at det er muligt at nedgrave et fundament til shelteren, hvormed den er særdeles fleksibel i forhold til at kunne stå på græs, skovoverflade eller lignende.

Når man skal bygge en shelter, er det også vigtigt, at man har de rette materialer, hvilket med fordel kan være forbehandlet træ, som har en god holdbarhed og kan modstå mange forskellige vejrforhold. Derudover er der også noget meget flot og rustikt over en shelter i flot træ, hvilket også kan være med til at pynte meget i haven, i skoven eller lignende, mens man også kan benytte en shelter til mange forskellige ting.

Læs mere om Have

15/8 2018
  • EXPO-NET

    EXPO-NET

    Bæredygtig og rentabel regnvandsfaskine