Aktuelle nyheder - Have

Tril køkkenet med ud på terrassenDer er både rindende vand, hylder og ekstra plads at arbejde på, hvis man vælger et mobilt udekøkken.

Tril køkkenet med ud på terrassen

Udekøkkenet Purus Garden har hjul, så det er let at placere tæt på grillen eller bålpladsen

Del artiklen på

Nu er det nemmere at forberede og tilberede måltider i det fri. Det mobile udekøkken Purus Garden er med sine hjul og lave vægt let at rulle hen til grillen eller bålpladsen. Samtidig giver Gardena-forbindelsen hurtigt vand til hanen og stålvasken, så man er klar til arbejdet og samværet omkring madlavningen.

Med alle overflader i rustfrit stål er udekøkkenet stærkt, hygiejnisk og let at holde rent. Bordpladen på 1,20 meter kan forlænges, hvis man ønsker ekstra plads at arbejde på, og de to hylder kan rumme alt til måltidet.

Spontant og hurtigt
En klar fordel ved at vælge et mobilt udekøkken er det spontane og hurtige, så mad under åben himmel også er en mulighed på en hverdagsaften. Nu tager det kun få minutter at komme i gang og nyde hyggen ved at lave et måltid sammen.

Purus er kendt for mere end 50 års produktion af blandt andet stålvaske. Purus Gardener leveres som saml selv direkte fra fabrikken i Sverige. Foruden den ekstra bordplade kan der også tilkøbes et vejrbestandigt overtræk samt et specielt skærebræt.

-los


Læs mere om Have

24/5 2017
  • EXPO-NET

    EXPO-NET

    Bæredygtig og rentabel regnvandsfaskine