LCA
LCA
scroll
Rockwool ligger flot til på international liste over bæredygtige virksomhederGlobal 100 er en årlig rangliste vurderer verdens største børsnoterede virksomheder med udgangspunkt i den miljømæssige påvirkning fra virksomhedens drift.

Rockwool ligger flot til på international liste over bæredygtige virksomheder

På Top 100-listen over verdens mest bæredygtige virksomheder figurerer Rockwool på en 16. plads. Samtidig tildeles den danske stenuldsproducent også en førsteplads blandt producenter af byggematerialer

Canadiske Corporate Knights Global 100 bæredygtighedsrangliste kårer Rockwool som en af de mest bæredygtige virksomheder i verden samt som bæredygtighedsleder blandt byggematerialeproducenter.

Den årlige opgørelse, der netop er publiceret, sammenligner og rangerer kvantitativt verdens største børsnoterede virksomheder baseret på den positive indvirkning, deres kerneprodukter og ydelser har på mennesker og planeten, samt på den miljømæssige påvirkning fra virksomhedens drift.

- Vi er meget beærede over at være inkluderet i Global 100 sammen med så mange respekterede virksomheder og ikke mindst at være rangeret som nummer 1 blandt producenter af byggematerialer. Vi har stadig et stykke arbejde foran os på nogle områder, men som en energiintensiv og tung produktionsvirksomhed er det særligt opmuntrende at blive anerkendt både for den positive effekt, som Rockwool-produkter har, såvel som vores bestræbelser på at dekarbonisere og reducere påvirkningen af vores øvrige aktiviteter, siger Mirella Vitale, der er Senior Vice President i Rockwool.

-dc


 

 

 

 

 

 

18/1 2023