Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

82-årig fejrer 25-års jubilæum: Jobbet er hans medicinFor Walther Haugstrup er en aftale altid en aftale. I dag kan han fejre 25-års jubilæum hos FKSSlamson uden en eneste sygedag.

82-årig fejrer 25-års jubilæum: Jobbet er hans medicin

Med et jernhelbred ud over det sædvanlige har 82-årige Walther Haugstrup de sidste 25 år kørt land og rige rundt og serviceret FKSSlamsons lokale afdelinger. Han har aldrig haft en sygedag

Del artiklen på

Walther Haugstrup fra Middelfart har for længst passeret de 80 år, men trods alderen er han stadig yderst aktiv på arbejdsmarkedet, hvor han startede på sit første job som 8-årig. Og det har han ikke tænkt sig at stoppe med.

- Det tror jeg kan være farligt. Jeg kender flere, som er holdt op med at arbejde allerede som 65-70-årige, og mange går i stå og falder måske lidt hen. Det har jeg ikke lyst til. Det her er min genvej til et jernhelbred, siger Walther Haugstrup.

Ifølge indehaver hos FKSSlamson, Vagn Knudsen, der fortsat nægter at lade Walther Haugstrup gå på pension, så er Walther Haugstrup stadig med til at løfte fagligheden og ordentligheden i virksomheden.

- Jeg har været i branchen hele mit liv og jeg ved, når jeg har fat i noget helt unikt. Jeg må bare konstatere, at Walther på trods af sin alder på mange områder stadig kan hamle op med de unge. Og så har han samtidig en faglig stolthed, der betyder, at det udførte arbejde er 100 % i orden, og han er derved med til at sætte standarden hos os, siger Vagn Knudsen.

Opfordrer andre til at holde sig i gang
Han ved, at hver gang Walther får tildelt en opgave, så er det ikke nødvendigt at tænke mere på det. Han sørger for underentreprenører, vognmand, materialer mv. og får samtidig udført opgaverne i en kvalitet, som man altid glæder sig til at se.

Walther Haugstrup er vokset op i Kolding og bor i dag i Båring Vig med sin hustru gennem 57 år, Gudrun Haugstrup. Han har de senere år neddroslet arbejdstiden, så han i dag ca. arbejder, hvad der svarer til halv tid.

Walther Haugstrup har aldrig haft en sygedag og en aftale er altid en aftale – godt hjulpet af fru Gudrun, som fører kalenderen for Walther.

- Jeg har det sjovt, og det her job er fyldt med gode mennesker, som holder mig i gang. Det er medicin, som jeg aldrig nogensinde kommer til at kunne købe for penge. Vi er alle forskellige, men hvis man har muligheden og lysten, så er min anbefaling til folk på min alder, at de holder sig i gang, så længe de kan, siger Walther Haugstrup.

På trods af, at FKSSlamson er en teknologisk funderet virksomhed, der beskæftiger flere end 200 specialiserede medarbejdere, så er Walther Haugstrup ifølge Vagn Knudsen stadig en af nøglemedarbejderne og han frygter den dag Walther Haugstrup vælger at gå på pension.

-los

Læs mere om Kloak & afvanding

13/11 2020
BrønddækslerByggerådgivningDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.