Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

DM&E udstiller til Rørcenterdagene 2019DM&E deltog også på Rørcenterdagene i 2017. Igen i år forventer brancheforeningen at møde mange både nuværende og potentielle medlemmer i løbet af messen.

DM&E udstiller til Rørcenterdagene 2019

SPONSORERET INDHOLD: Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) vil på Rørcenterdagene bl.a. fortælle om værdien af et medlemskab af en stærk brancheforening samt demonstrere deres populære IT-værktøjer

Del artiklen på

På brancheforeningens stand 77,78 til messen kan du bl.a. blive klogere på, hvad DM&E kan gøre for dig som entreprenør og kloakmester. Besøger du foreningens messestand, har du samtidig mulighed for at se og prøve de populære Visio-programmer, DM&E Kloakmodul og DM&E Skiltemodul samt DM&E AjourKS.

På messen er der desuden rig mulighed for en dialog med DM&E's fagkonsulenter, som gerne vil høre din mening om, hvad brancheforeningen skal gøre for dig.

- Vi er på messen for at møde vores medlemmer og hilse på kommende DM&E-medlemmer, siger Sebastian Skipper Ravn, der er chefkonsulent i DM&E Entreprenør.

Oplev DM&E's populære IT-programmer
På standen viser og demonstrerer DM&E foreningens Visio-programmer: DM&E Skiltemodul og DM&E Kloakmodul samt det elektroniske kvalitetssikringssystem DM&E AjourKS.

Alle disse er værktøjer er til stor gavn og letter arbejdsprocessen med dokumentation og planlægning for entreprenører og kloakmestre.

Skiltemodulet er et tegneprogram, hvor det er muligt at udarbejde specifikke skilteplane f.eks. ved afmærkning ved vejarbejder, mens kloakmodulet er et program til udarbejdelse af kloaktegninger.

AjourKS gør det muligt at lave kvalitetssikring af arbejdet direkte på arbejdspladsen på smartphone eller tablet.

Rørcenterdagene finder sted d. 19.-20. juni på Teknologisk Institut i Taastrup. Besøg på udstillingen er gratis. Der er åbent begge dage fra kl. 10.00 - 16.00.

Læs mere om Kloak & afvanding

3/6 2019
Biologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.