Aktuelle nyheder - Kloak & afvanding

Rørcenterdagene: Bliv updateret på klima, kloak og rørDer er forventet ca. 4000 besøgende på Rørcenterdagene, der afholdes på Teknologisk Institut i Taastrup. Arkivfoto: Johannes Nørgård

Rørcenterdagene: Bliv updateret på klima, kloak og rør

Den 19. og 20. juni afholder Teknologisk Institut i Taastrup endnu en gang Rørcenterdagene, hvor man kan blive opdateret på det meste indenfor klimasikring og kloakering

Del artiklen på

Teknologisk Institut slår i næste uge dørene op for Rørcenterdagene. Det sker for 17. gang med 109 udstillere og forventning om cirka 4000 besøgende. Her kan man blive opdateret på den nyeste viden og nye løsninger inden for vand- og afløbsbranchen, klimasikring/-tilpasning, regnvand, bassiner, faldstammer, renovering og mange andre spændende ting.

Rørcenterdagene henvender sig til alle med interesse for vand- og afløbsteknik og opgravningsfri renoveringsmetoder til vand- og afløbsanlæg, og der er en masse at se på, uanset om man er kloakmester, entreprenør, ansat i et forsyningsselskab eller bare har interesser inden for branchen. Det er gratis at besøge udstillingen, der er åben begge dage fra kl. 10.00 - 16.00.

Fire konferencer
Ud over udstillingen afholder Teknologisk Institut fire mindre konferencer af to timers varighed til en deltagerpris på 500 kr. pr. konference, som selvfølgelig er målrettet specielt til deltagerne på udstillingen.

Konferencerne har overskrifterne Rekreative regnvandsbassiner, Ny anvisning om LAR-anlæg, Kvalitet af regnafstrømning og A4 Renovering af faldstammer.

-jhn

Læs mere om Kloak & afvanding

13/6 2019
Biologisk minirensningsanlægBiologisk sandfilterBrønddækslerDet beplantede filterDrænFaldstamme, renoveringHåndtering af regnvandHåndtering af spildevandHøjvandslukkeKimasikringKloak organisationer m.v.KloakdækslerKloakrenoveringKloakrørKrympemufferMåle/test udstyrMaterielopbevaringNedsivning af regnvandNedsivning af spildevandPilefordampningsanlægPumperPumpeunitsRegnvandsfaskineRottebekæmpelseRottefælderStrømpeforringTilbageløbssikringTilbageløbsventilTV-inspektionUdlejningUdskillerteknikVand StopTilføj dit firma her.
Send en mail.