Aktuelle nyheder - Maling

Flügger i slagsmål med it-selskab

Malervarekoncernen Flügger og it-selskabet Datacon strides i en retssag, der handler om leveringen af et it-system, som Flügger mener har ført til et markant fald i indtjeningen på grund af fejl og mangler

Del artiklen på
Malervarekoncernen Flügger og it-selskabet Datacon er langt fra nået til enighed i en retssag, der handler om leveringen af et it-system, som Flügger mener har ført til et markant fald i indtjeningen på grund af fejl og mangler.

Sagen er lige nu strandet ved spørgsmålet om, hvordan et syn og skøn af systemet skal udformes, skriver Børsen.

I første omgang var det planen, at en syns- og skønsmand skulle udpeges i juni, så it-systemet kunne undersøges med nye øjne.

Mangler hoved og hale
Flüggers interne advokat fortæller til Børsen, at det endnu ikke er faldet på plads. Problemet ser ud til at være, at de to stridende parter ikke kan blive enige om, hvilke spørgsmål, der skal stilles i processen.

- Flügger har fremsendt det, der hedder et syns- og skønstema, og det har vi anfægtet, fordi det er fuld af fejl. Men i denne uge mødes vi for - om jeg så må sige - at finde hoved og hale i, hvad man mener - og hvad det er, man skal gøre, siger Jan Misser, der er administrerende direktør i Datacon, til avisen.

Ifølge Datacon vil malervarekoncernen holde it-firmaet ansvarlig for noget, som andre virksomheder også har været med til at levere. Flügger bekræfter over for Børsen, at det i forslaget nævner ting, som Datacon ikke mener at være ansvarlig for - men det mener selskabet, at it-firmaet er.


Læs mere om Maling

10/8 2016
Industriel malingKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMalingSnavsspray Eco venlig systemTekniske produkterTilføj dit firma her.
Send en mail.