bygma
bygma
scroll
Foldbare luftsluser giver hurtig og nem etablering af sikker arbejdszoneProduktet er tilgængeligt igennem førende danske håndværkerbutikker.

Foldbare luftsluser giver hurtig og nem etablering af sikker arbejdszone

SPONSORERET INDHOLD: Sila Introducerer foldbare luftsluser til hurtig og sikker etablering asbestzoner

Sila, der er en førende innovator inden for miljøsikkerhed og luftrensning, er begejstret for at præsentere sit seneste produkt: Foldbare Luftsluser (Sila 200AL & 300AL). Disse sammenklappelige luftsluser er skabt for at give hurtig og nem etablering af en sikker arbejdszone og er resultatet af tæt samarbejde med asbestfjernelsesindustrien.

Sila Foldbare Luftsluser er designet specielt til at opfylde de strenge krav, som arbejdstilsyn og asbestfjernelsesindustrien stiller til at skabe sikre arbejdsmiljøer under asbestfjernelse. De nye luftsluser kommer i perfekt timing med, at A.T. d. 1. juli ændrede reglerne for arbejde med asbest.

Virksomheder, der arbejder med asbest, er forpligtet til at indberette det til Arbejdstilsynet - ellers kan det koste påbud og 10.000 kr. i administrative bøder. 

Højdepunkter ved Sila Foldbare Luftsluser:

Hurtig og Enkel Opsætning: Sila 200AL og 300AL gør det nemt at oprette en arbejdszone på kort tid ved hjælp af foldbare PVC-rør, der stabiliserer konstruktionen. Luftsluserne er mobile idet de i løbet af minutter kan etableres og nedtages.

Automatisk Luftkontrol: Luftindtagsklapperne åbner automatisk, når den korrekte trykkontrol i zonen er nået, og lukker straks, hvis trykket falder under det nødvendige niveau, hvilket sikrer en konstant og sikker arbejdszone.

Fleksibel Konfiguration: Med tre kamre kan luftslusen konfigureres som et 'I' eller et 'L', hvilket giver alsidighed i forhold til arbejdszonen. Magnetlister på dørene sikrer en tæt forsegling.

Udvidede Tilslutningsmuligheder: Sila 205AL og Sila 305AL tilbyder udvidede tilslutningsmuligheder til asbestzonen herunder en ny kammerkonfiguration med åbninger i både højre og venstre side.

For yderligere information om Sila luftsluser, besøg distributørens hjemmeside.

26/10 2023