Aktuelle nyheder - Nedrivning & Miljøsanering

Ny mand i spidsen for Kingo KarlsenEn enig bestyrelse står bag beslutningen om, at Michael Kamstrup Søndergaard (th.) er den helt rigtige kandidat til at afløse Thomas Kingo Karlsen (tv.) i spidsen for Kingo Karlsen A/S.

Ny mand i spidsen for Kingo Karlsen

Fra 1. september styrkes ledelsen i Kingo Karlsen. Den nye adm. direktør skal bl.a. tilpasse virksomheden til den grønne omstilling

Del artiklen på

Thomas Kingo Karlsen, der i 24 år har videreført og videreudviklet den familieejede virksomhed, giver stafetten videre til 44-årige Michael Kamstrup Søndergaard.

Thomas Kingo Karlsen fortsætter i virksomheden, men vil fremadrettet fokusere på udviklingsprojekter samt agere sparring på store udbud, ligesom han fremover vil have plads i bestyrelsen i flere selskaber indenfor koncernen.

- Det er et helt naturligt skridt for os, at vi nu styrker ledelsen med en ekstern CEO, der får det overordnede ansvar for virksomhedens drift, lyder det fra Thomas Kingo Karlsen.

- Vores marked er under forandring. Der stilles fortsat større krav til grøn omstilling, hvilket løbende vil påvirke og forandre vores branche. Kingo skal fortsat være markedets førende, og det kræver, at vi tilpasser os i takt med omgivelsernes og virksomhedens udvikling. Med valget af Michael Kamstrup Søndergaard får vi en stærk lederprofil, der har et godt fundament ift. at drive Kingo fremad og vækste forretningen på et marked under stor forandring, siger han.

Har det lange lys på
Den nye direktør er en del af en langsigtet plan, hvor både top- og bundlinje skal forbedres, samtidig med at virksomheden øger fokus på særlige udviklingsområder.

- Vi har gennem en periode på trods af en stabil vækst identificeret nogle udfordringer for virksomheden, som kræver handling. De kommende år skal vi både vækste og have fokus på organisationen og de interne linjer, så vi kan få skabt en tilfredsstillende indtjening med henblik på at fortsætte virksomhedens fremdrift og løfte den til næste udviklingstrin; også uden for Danmarks grænser. Så vi skal populært sagt både blæse og have mel i munden, men da vi har det lange lys på, er det bestemt også en opgave, som vi kommer til at lykkes med, siger Thomas Kingo Karlsen.

Michael Kamstrup Søndergaard er uddannet cand.merc. og kommer fra en stilling som adm. direktør hos Dansk Energirådgivning. Inden da har han arbejdet i fødevareindustrien hos henholdsvis Delfi Seafood, Royal Greenland og Aarhus Oliefabrik (nu AAK AB).

-los

Læs mere om Nedrivning & Miljøsanering

19/8 2020