Aktuelle nyheder - Tag

Få fornyet taget med tagrens

Få fornyet taget med tagrens

ANNONCE: Tagrens kan give taget et helt nyt og flot udseende. Men måske trænger taget i virkeligheden til en større renovation – eller måske bare til at blive skiftet

Del artiklen på

Efter vind og vejr kan taget på huset godt komme til at se lidt forblæst ud. Der begynder at vokse mos og alger, og måske er der også røget en lille kant med i det sidste stormvejr.

Læs med her for at finde ud af, hvordan du kan forny dit tag igen. Så får det både et nyt og flot ydre, samtidig med at du sikrer dets levetid. Tagrens er måske en ærgerlig post. Men når det er ordnet, så har man det meget bedre i maven. Så ved man, at det i hvert fald nok skal holde til vind og vejr nogle år mere.

Tagrens, tagrenovation eller nye tagplader?

Det kan ikke være let at se, hvor meget ens tag har brug for en kærlig hånd. Derfor er det en god idé at få en professionel ud, der kender til tage. Hun ved, om taget blot har brug for en tagrensning eller skal bruge en større renovation eller måske en hel udskiftning. Men det kommer selvfølgelig også an på, hvad du ønsker for dit tag. Men en professionel kan komme med en anbefaling.

Desuden af det også bedst at få professionelle ud til at arbejde på sit tag. De kender til sikkerheden. De ved, hvilke materialer man må bruge. Og de ved hvorhenne, man må træde på et tag. Selv rensning af tag kan være farligt, hvis ikke man i forvejen ved præcis, hvordan man skal bære sig af.

Hvorfor er tagrensning vigtigt?

Begroninger såsom alger og mos er ikke i sig selv farlige at have på taget. Det ser selvfølgelig ikke så flot ud. Og hvis året hælder mod vinter og frostgrader, så kan det give frostsprængninger i taget. Det skyldes, at mos og alger samler fugt, som dermed har lettere ved at trænge ind i taget. Og har man et meget vandholdigt tag, så er der stor sandsynlighed for, at det vil blive ødelagt over vinteren.

Så kan man risikere, at man skal have skiftet hele taget eller renoveret sit tag. Og det er altså en del dyrere end bare en tagrens. Derfor er det vigtigt at tænke over at få renset sit tag før vinteren. Så undgår man nemlig frostsprængninger i taget og lækage over vinteren.

Hvordan bestiller jeg tagrens?

Hvis du gerne vil forlænge dit tags levetid ved at få det renset, så er der mange steder, du kan det. Der er både hjælp at finde til tagrensning, Aalborg og i resten af Danmarks større byer. De fleste kommer glædeligt ud til dig, selvom du ikke bor i en storby. De kan for det meste også hjælpe dig med at finde ud af, hvad dit tag har brug for. Hvad end den er en tagrens, tagrenovering eller et nye tagplader.

Læs mere om Tag

19/9 2018
Ståltag Tag Tagpap/Tagfolie Tagrender Tagsten Tegltag UndertagFaldsikringGlashegnGlasrækværkGlastagGrønne TageHåndtering af tagpapInddækningInsektnetIsoleringsholderMontagekonsolOverdækningRegnvandsfaskineRustfrie skruerSkimmelsvampSkruerSne & fuglestopSnefangsrørStål skruerStålåseTag stilladserTag tilbehørTagberegnerTagisoleringTagkonstruktionTagmalingTagrende BeregnerTagrendenetTagrenoveringTagrensningTagstigeTermotagTrapeztagTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Undertage - til alle tage
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.
 • Phønix Tag

  Phønix Tag

  Med mere end 100 års erfaring ved vi det meste om tagpap
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • V. Meyer

  V. Meyer

  Vario Vingefals tagsten
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Tagpapinspiration
 • BMI Danmark

  BMI Danmark

  (Icopal & Monier) - Se vores brohurer om tagløsninger
 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Med EXPO-NETs patenterede snefangsrør undgås problemer med fygesne
 • RIAS

  RIAS

  Termotag - Kvalitet til enhver smag
 • Monier

  Monier

  Komplette tagløsninger
 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag
 • V. Meyer

  V. Meyer

  Creaton Melodie tagsten
 • Mul10 ProSafe

  Mul10 ProSafe

  Tagdækkernes faldsikringssystem