left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Tag

Hvide Sande Shipyard når nye højderDen nye værftshal er 46 meter lang, 21 meter bred og 20 meter høj.

Hvide Sande Shipyard når nye højder

SPONSORERET INDHOLD: Panelbyg har leveret isolerede sandwichpaneler til både væg og tag samt stållåse til den nye værftshal på Hvide Sande Shipyard

Del artiklen på

Hvide Sande Shipyard er ved at færdiggøre en ny stor værftshal på værftets beddingsanlæg. Den nye hal, der ventes klar til brug i september, skal optimere indendørsophold af større skibe - herunder sikkerhed og arbejdsmiljø for de ansatte.

Den nye produktionsfacilitet opføres i en længde på 46 m, en bredde på 21 m og højde på 20 m, og i østgavlen etableres der en 18 m bred hangarport.

Hermed sikres der både adgang til og mulighed for ophold under tag for større skibe, end værftet i dag kan tilbyde denne løsning.

Artiklen fortsætter under billedet...
Sandwichpanelerne fra Panelbyg, der er brugt til både vægge og tag, er hurtigt monterede.

Panelbyg har leveret følgende materialer til byggeriet:
Sigma stålåse, der anvendes til væg og tag og produceres i den ønskede længde og med huller. Den hurtige montage giver besparelse på dyr montagetid, ligesom låsene kun kræver et minimum af vedligeholdelse. Overfladerne er med elforzinkning eller galvanisering.

Sandwichpanel type 1150W-LL i Euroklasse B-s2-d0 (EN-13501-1) til vandret montering (vægge). De er med PIR-skum, og har en isoleringsevne på lambda 0,0210 W/mK. De isolerede sandwichtagpaneler kan bruges som både færdig tag- og vægbeklædning, og er et perfekt underlag for solceller. Den hurtige montage giver en lav montagepris.

De isolerede sandwichtagpaneler type 32/1000D, der er brugt til hallens tag, har samme specifikationer som vægpanelerne.
Læs mere om Tag

16/8 2019