Aktuelle nyheder - Tag

Tagpapproducent lancerer ny byggefaglig tv-kanalPå Tagkanalen vil byggefaglige eksperter tage emner som tagterrasser, grønne tage, BIM, DGNB m.v. under kærlig behandling sammen med vært og arkitekt Nikoline Dyrup Carlsen.

Tagpapproducent lancerer ny byggefaglig tv-kanal

Tagkanalen, der kan ses på Phønix Tag Materialers hjemmeside og YouTube, skal formidle viden om tagpap og tage til arkitekter, bygherrer og rådgivere

Del artiklen på

Medier

I hvert afsnit af Tagkanalen inviteres eksterne eller interne eksperter med byggefaglig baggrund ind i studiet for at tale om tagpap og tage. Nikoline Dyrup Carlsen, arkitekt og partner i Spacon & X, har værtsrollen på Tagkanalen, og stiller – qua sin faglige viden og tv-erfaring – relevante spørgsmål til gæsterne og guider seerne gennem afsnittene.

- Vi henvender os i første omgang til professionelle brugere som arkitekter, konstruktører og bygherrer. På Tagkanalen må eksterne og interne eksperter gerne nørde dybt i tagpap, men i en form, som er lettilgængelig for målgruppen, siger Kenneth Vraa, der er salgs- og marketingdirektør for Phønix Tag Materialer.

Virksomheden har forberedt sig gennem mange måneder og ved lanceringen er de to første afsnit klar. De handler om byggebranchens situation efter nedlæggelsen af TOR og om arkitektoniske muligheder med tagpap.

I løbet af kort tid udkommer flere afsnit om levetid, tagterrasser, grønne tage, BIM, DGNB med mere.

- Vi vil gerne klæde byggebranchen på med faglig viden om, hvordan arkitekter eller bygherrer kan træffe sikre og langsigtede valg med tagpap til byggeriet. Tagkanalen skal være med til at sikre, at vi får gode byggeprojekter med mange års levetid, siger Kenneth Vraa.

Tagkanalen kan ses på Phønix Tag Materialers hjemmeside.

-lo

Læs mere om Tag

13/9 2019
Ståltag Tag Tagpap/Tagfolie Tagrender UndertagByggerådgivningFaldsikringGlashegnGlasrækværkGlastagGrønne TageHåndtering af tagpapInddækningInsektnetIsoleringsholderMontagekonsolOverdækningRegnvandsfaskineRustfrie skruerSkimmelsvampSkruerSne & fuglestopSnefangsrørStål skruerStålåseTag stilladserTag tilbehørTagberegnerTagmalingTagrende BeregnerTagrendenetTagrenoveringTagrensningTagstigeTermotagTrapeztagTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Med EXPO-NETs patenterede snefangsrør undgås problemer med fygesne
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Tagpapinspiration
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Undertage - til alle tage
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Guide og inspiration til valg af grønne tage og taghaver
 • Mul10 ProSafe

  Mul10 ProSafe

  Tagdækkernes faldsikringssystem
 • RIAS

  RIAS

  Termotag - Kvalitet til enhver smag
 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag
 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag