Aktuelle nyheder - Tag

Tagproducent får nordisk direktørRegional Commercial Director for BMI i Norden og adm. direktør for BMI Danmark, Flemming Adolfsen.

Tagproducent får nordisk direktør

Den 1. september samler Europas største producent af flade og skrå tage, BMI Group, sine aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Finland og ny direktør for BMI i Norden bliver Flemming Adolfsen

Del artiklen på


Den 1. september 2019 samler Europas største producent af flade og skrå tage, BMI Group, sine aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Finland i et fælles nordisk kommercielt setup. Ny direktør for BMI i Norden bliver Flemming Adolfsen med ansvar for alle kommercielle aktiviteter på de fire markeder.

- Vores kunder opererer i større og større udstrækning på tværs af de nordiske markeder. Med det nye setup får vi mulighed for at yde endnu bedre support og skabe en tættere relation til vores kunder gennem øget vidensdeling og samarbejde på tværs af regionen, siger Flemming Adolfsen.

Noget af det, der ifølge Flemming Adolfsen også kendetegner Danmark, Norge, Sverige og Finland er, at markederne er mere udviklede og kunderne mere forandringsparate.

- Det gør det muligt for os at drive udviklingen i et højt tempo og lade Norden være firstmover på nye tiltag, fordi kunderne er parate til det, lyder det fra Flemming Adolfsen, der har over 13 års erfaring fra byggebranchen – de seneste 3 år som administrerende direktør for BMI Danmark, en funktion som han fortsætter i i den nye rolle.

Bæredygtigt fokus
Et af de steder, hvor der er fuld damp på kedlerne hos BMI Group, er på de bæredygtige løsninger. Taggiganten har i flere år haft en række grønne tagløsninger i porteføljen til bl.a. opsamling af regnvand, nedkøling af bygninger og rekreative formål – og i det nye nordiske setup bliver fokus på bæredygtighed kun endnu større.

- Det er vores klare ambition, at BMI Group skal have en meget tydeligere rolle i debatten om klimavenlige byggematerialer. Ikke kun som meningsdanner, men også som en aktør, der handler, siger Flemming Adolfsen.

- Med det store antal kvadratmeter tag, vi hvert år lægger navn til, skal vi ganske enkelt gå forrest i forhold til reelle bæredygtige løsninger i byggeriet.

Dette er et område, der i høj grad støttes af ejerne i USA, Standard Industries, hvor bæredygtighed står meget højt på agendaen.

BMI skal drive udviklingen
Også på det digitale område er ambitionerne store, og det er ifølge Flemming Adolfsen noget af det, der adskiller BMI Group fra konkurrenterne på både den korte og den lange bane.

- Vi har nogle ejere, som ikke er bange for at gå forrest, og som tør tænke både 20 og 30 år ud i fremtiden. Vi skal kunne understøtte vores kunder i alt fra kunstig intelligens til robotteknologi, og vi har tætte samarbejder med universiteter og virksomheder uden for tagindustrien for hele tiden at være på forkant med udviklingen, siger Flemming Adolfsen, som ser frem til de muligheder, der på alle områder ligger i det nye nordiske samarbejde.

-jhn

Læs mere om Tag

30/8 2019