Aktuelle nyheder - Tag

Vil nedsætte CO2-udledningen ved nybyg betragteligtHusCompagniet sælger, designer og producerer ca. 2000 huse i Danmark, Sverige og Tyskland pr. år. Ved at vælge vægrammer og tagmoduler kan byggetiden nedsættes markant.

Vil nedsætte CO2-udledningen ved nybyg betragteligt

Palsgaard Spær og HusCompagniet har indledt et samarbejde omkring udviklingen af mere miljø- og klimavenlige parcelhuse og rækkehuse

Del artiklen på

Arkitektur - miljø

Projektet går i al sin enkelthed ud på at erstatte bærende bygningsdele i stål og gasbeton med vægrammer og tagmoduler i træ fra Palsgaard Spær som alternativ til den traditionelle opbygning.

HusCompagniet arbejder desuden løbende på at udskifte en række andre materialer til de bedste miljø- og klimavenlige produkter.

Group COO, Morten Chrone, HusCompagniet udtaler:

- Vi oplever en stor interesse for klimavenlige løsninger i byggeriet fra hele samfundet. Lige fra folketinget til vore egne kunder. Med Palsgaard Spær har vi en leverandør, som er PEFC-certificeret på alle produkter, uanset om vi taler om vægrammer, tagmoduler eller spær. Det har værdi for os og vore kunder og det passer godt til HusCompagniets eget værdisæt om at gå forrest både i forhold til høj kvalitet og ansvarlighed.

Tobias Smith, divisionsdirektør i Palsgaard Spær og medstifter af foreningen Træ i Byggeriet, tilføjer:

- Vi ønsker, at kunderne skal have glæde af vore bæredygtige valg og selv skal få muligheden for at gå den vej, hvis de ønsker det. Med PEFC-certificeringen kan vi dokumentere, at vi bruger bæredygtigt træ i vores produktion. Vi er stolte af, at vi kan tilbyde træbaserede CO2-venlige løsninger til vægge og tag, hvor et hus kan lukkes på under en dag.

HusCompagniet har været fast kunde ved Palsgaard Spær i over et årti.

- Vi ser frem til at lancere den nye klimavenlige husserie i efteråret 2019. Vi forventer i første omgang ca. 100 huse pr år, opført med tagmoduler og bærende vægkonstruktioner i træ fra Palsgaard Spær, fortæller Morten Chrone.

-los

Læs mere om Tag

2/9 2019
Ståltag Tag Tagpap/Tagfolie Tagrender UndertagByggerådgivningFaldsikringGlashegnGlasrækværkGlastagGrønne TageHåndtering af tagpapInddækningInsektnetIsoleringsholderMontagekonsolOverdækningRegnvandsfaskineRustfrie skruerSkimmelsvampSkruerSne & fuglestopSnefangsrørStål skruerStålåseTag stilladserTag tilbehørTagberegnerTagmalingTagrende BeregnerTagrendenetTagrenoveringTagrensningTagstigeTermotagTrapeztagTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Tagpapinspiration
 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Med EXPO-NETs patenterede snefangsrør undgås problemer med fygesne
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag
 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag
 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.
 • BG Byggros

  BG Byggros

  Guide og inspiration til valg af grønne tage og taghaver
 • RIAS

  RIAS

  Termotag - Kvalitet til enhver smag
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Undertage - til alle tage
 • Mul10 ProSafe

  Mul10 ProSafe

  Tagdækkernes faldsikringssystem
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK