Aktuelle nyheder - Tag

Vil reducere antallet af byggeskader på tageneBMI Danmark, der leverer tagløsninger til flade og skrå tage, slår et slag for et tæt samarbejde med håndværkerne, så byggeskader i forbindelse med arbejde på tagene minimeres.

Vil reducere antallet af byggeskader på tagene

Gode produkter og godt håndværk skal være med til at reducere antallet af anmeldte byggeskader, der vedrører tag, lyder det fra Icopal

Del artiklen på

43 % af alle anmeldte byggeskader vedrører tag. Det er for meget, mener man hos Icopal, der går aktivt til værks for at gøre noget ved statistikken.

- Vi har altid interesseret os for byggeprocessen som helhed. Materialet er vigtigt, når der skal lægges nyt tag, men udførelsen er mindst ligeså vigtig, og derfor er et godt samarbejde med håndværkerne alfa og omega for os. Vi tror på, at vi sammen kan være med til at øge kvaliteten af nye tage, siger Flemming Adolfsen, adm. direktør i BMI Danmark, der udgøres af Icopal og Monier.

Et af midlerne til øget kvalitet er Icopals Plus-ordning, som godt 400 tagdækkere over hele landet er en del af. De går under navnet Icopal Plus Entreprenører og trænes og videreuddannes løbende, så de altid er opdateret på nye Icopal produkter og nye teknologier. Og når en Plus Entreprenør har lagt et Icopal-tag, tilbydes bygherren – privat eller professionel – en Plus Garanti, der dækker fejl og mangler på både materialer og udførelse i 15 år.

- Vi tør godt stille så omfangsrig en garanti, fordi vi har stor tillid til vores Plus Entreprenørers arbejde. Vi kan naturligvis ikke eliminere alle byggeskader, der vedrører tag, med vores Plus-initiativ, men det er et skridt i den rigtige retning – og skulle der ske fejl, står vi i BMI Danmark bag og gør vores til, at bygherren ikke kommer i klemme, siger Flemming Adolfsen.

En potentiel risiko
Ifølge Flemming Adolfsen bliver det i fremtiden endnu vigtigere at have fokus på kvaliteten af materialer og udførelsen, hvis antallet af byggeskader skal reduceres. Tagterrasser og solceller, der ses i flere og flere byggerier, udgør en potentiel risiko for skader, hvis man ikke er opmærksom. Og det gør bare ordningen endnu mere relevant, vurderer man hos BMI Danmark

- BMI Danmarks succes er 100 % koblet op på den udførende håndværkers succes. Kan vi via træning klæde ham bedst muligt på til fremtiden, så han leverer godt håndværk hver eneste gang, er det supergodt for os – men det er det så sandelig også for bygherren og forhåbentlig for antallet af anmeldte byggeskader, slutter Flemming Adolfsen.

Tagleverandøren er på vej med en kampagne for Icopal Plus Entreprenørerne for at promovere godt håndværk og gøre opmærksom på den ekstra tryghed, der ligger i garantien. Kampagnen er målrettet private husejere og kan ses på tag.dk.

-los


Læs mere om Tag

28/9 2018
Ståltag Tag Tagpap/Tagfolie Tagrender Tagsten Tegltag UndertagFaldsikringGlashegnGlasrækværkGlastagGrønne TageHåndtering af tagpapInddækningInsektnetIsoleringsholderMontagekonsolOverdækningRegnvandsfaskineRustfrie skruerSkimmelsvampSkruerSne & fuglestopSnefangsrørStål skruerStålåseTag stilladserTag tilbehørTagberegnerTagisoleringTagkonstruktionTagmalingTagrende BeregnerTagrendenetTagrenoveringTagrensningTagstigeTermotagTrapeztagTilføj dit firma her.
Send en mail.
 • V. Meyer

  V. Meyer

  Vario Vingefals tagsten
 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK
 • RIAS

  RIAS

  Termotag - Kvalitet til enhver smag
 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag
 • Mul10 ProSafe

  Mul10 ProSafe

  Tagdækkernes faldsikringssystem
 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Med EXPO-NETs patenterede snefangsrør undgås problemer med fygesne
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Tagpapinspiration
 • Phønix Tag Materialer

  Phønix Tag Materialer

  Undertage - til alle tage
 • Phønix Tag

  Phønix Tag

  Med mere end 100 års erfaring ved vi det meste om tagpap
 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.
 • BMI Danmark

  BMI Danmark

  (Icopal & Monier) - Se vores brohurer om tagløsninger
 • Monier

  Monier

  Komplette tagløsninger
 • V. Meyer

  V. Meyer

  Creaton Melodie tagsten
 • Sundolitt

  Sundolitt

  Her finder du alt du skal bruge til effektiv isolering af gulv, væg og tag