Aktuelle nyheder - Ny- & tilbygning

Stor VR-interesse hos HusCompagniet

Stor VR-interesse hos HusCompagniet

Siden producenten lancerede de første Virtual Reality-videoer af virksomhedens udstillingshuse, har der været flere tusinde besøgende på deres hjemmeside

Del artiklen på
Indtil nu er Virtual Reality (VR) mest blevet set i sammenhæng med gaming og undervisning. Men snart vil det være langt mere udbredt. Ikke kun fordi prisen på et sæt VR-briller er faldet drastisk, men også fordi virksomheder i endnu højere grad er begyndt at bruge den nye teknologi i deres services. Det gælder også for HusCompagniet, der producerer enfamiliehuse, og som nu er klar til at gøre udstillingshusene og senere plantegningen levende gennem et sæt briller.

- Virtual reality giver os rigtig mange nye muligheder for at tilbyde god service for vores kunder. Inden for meget kort tid er vi klar til at kunne præsentere vores kunders plantegning med VR-teknologi. Det giver en rigtig god forståelse for, om størrelsen på de forskellige rum er, som man ønsker, om de rigtige fliser er valgt til badeværelset og om vinduerne er placeret præcis der, hvor du får den bedste udsigt, siger koncernchef Steffen Baungaard fra HusCompagniet.

Siden HusCompagniet lancerede de første VR-videoer af virksomhedens udstillingshuse på deres hjemmeside for to uger siden, har der allerede været flere tusinde besøgende. Og der er noget, der tyder på, at antallet af besøgende vil stige i fremtiden.

-kj

Læs mere om Ny- & tilbygning

6/1 2017