Aktuelle nyheder - Træ

Bjelin vil i europæisk elite indenfor klikbare træmøblerBjelin Spacvas fabrik i Kroatien.

Bjelin vil i europæisk elite indenfor klikbare træmøbler

SPONSORERET INDHOLD: Der er et stort behov for bæredygtige træmøbler, vurderer Bjelin, som sigter efter at opnå en milliardomsætning på det nye marked

Del artiklen på

Det bliver den nyudnævnte administrerende direktør for Bjelin Sweden AB, Johan Larsson, som er tidligere salgs- og marketingchef, der fåransvaret for at bringe møbler med klik-teknologi på markedet for virksomheden.

Bjelins tidligere administrerende direktør, Zoran Mihajlovic, vil lede det nye møbelinitiativ til udvikling af sortimentet i samarbejde med Välinge Innovation og Bjelin Spacva i rollen som direktør for produktstyring på koncernniveau for moderselskabet, Pervanovo. Hans opgave omfatter også at lede produktudviklingen af Bjelins gulvbelægninger.

- Vi starter med produktion af massive egetræsmøbler som spiseborde, sofaborde og skænke, og næste skridt er storstilet produktion af flade klik-møbler såsom køkkenskabe, bænke og opbevaringsmøbler, siger Zoran Mihajlovic, direktør for produktstyring i Pervanovo.

Træ er det bedste råmateriale at bruge i indretning ud fra et bæredygtighedsperspektiv, selv om skoven ikke er en uendelig naturressource. Produktionen af Bjelins hærdede trægulve udnytter allerede ti gange mere af råvarerne til færdigt gulvarealerne end ved normal trægulvsproduktion. Med den nye møbelproduktion kan Bjelin Spacva maksimere ressourceudnyttelsen af råmaterialet. De mindste træstykker er ideelle til brug som komponenter i træbordplader, skabe, borde osv.

- Succesen med vores hærdede trægulve viser, at der er et enormt behov for bæredygtige træmøbler i markedet, og derfor tror vi på samme positive udvikling for træmøbler som for vores gulve, siger Johan Larsson, CEO, Bjelin.

Salget af click-møblerne vil primært foregå via koncernens egen e-handel på www.bjelin.se

- Vi sigter mod at blive en af Europas største producenter af klikbare træmøbler og planlægger at opnå en milliardomsætning på det nye forretningsområde, siger Darko Pervan, grundlægger og administrerende direktør for moderselskabet Peranovo.

Læs mere om Træ

2/9 2021