Aktuelle nyheder om byggebranchen - Træ

Denne uge er det FSC UgeVirksomheder og organisationer sætter i denne uge skovene på dagsordenen.

Denne uge er det FSC Uge

FSC Danmark sætter traditionen tro ekstra fokus på FSC-mærket og vigtigheden af at passe på verdens skove i uge 12

Del artiklen på

FSC Ugen sætter bl.a. spot på, hvordan man kan gøre en forskel for verdens skove, ved at vælge FSC når man køber træ- eller papirprodukter.

24 NGO’er, virksomheder og organisationer deltager, herunder blandt andet WWF Verdens naturfonden, Søstrene Grene, Verdens Skove, Horn, Red orangutangen, FDB Møbler og Stark, og sætter fokus på skovene og netop deres engagement i FSC.

- Verdens skove er under pres, men udviklingen kan vendes, hvis vi alle hjælper til. FSC-mærket er verdens mest ambitiøse mærke til bæredygtig skov og en sikkerhed for, at træet stammer fra bæredygtige skove, hvor natur og dyreliv beskyttes og hvor der tages hånd om indfødte, lokalbefolkninger og de mennesker som arbejder i skovene. Ved at vælge FSC-mærkede træ- og papirprodukter kan alle være med til at gøre en forskel for verdens skove, og hjælpe med at sikre at der er skov til fremtidige generationer, udtaler Loa Dalgaard Worm, sekretariatsleder i FSC Danmark.

I løbet af ugen vil forbrugerne støde på FSC-mærket lidt oftere end normalt, da de 24 NGO’er, virksomheder og organisationer alle på forskellig vis vil bidrage til at synliggøre FSC-mærket i butikker, aviser og på de sociale medier.

Læs mere her.

-losLæs mere om Træ

19/3 2018