left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Træ

Ecophon vinder international designprisDet er 10. gang, der afholdes German Design Award.

Ecophon vinder international designpris

SPONSORERET INDHOLD: Ecophons nyeste akustiksystem, Ecophon MasterTM Eg, vinder den prestigefyldte German Design Award 2022 i kategorien 'Fremragende produktdesign – Bygning og elementer'.

Del artiklen på

Med Master Eg får man en kombination af elegant designudtryk og den bedste akustiske regulering. Master Eg er designet til åbne kontorlandskaber og travle områder med strikse krav om god akustik.

- Muligheden for at kombinere første klasses akustisk virkning med innovativt stilfuldt design er blevet godt modtaget blandt arkitekter. Master Eg er siden lanceringen i foråret blevet installeret på kontorer over hele verden. Vi er stolte af anerkendelsen fra German Design Council og vores bidrag til den internationale design scene, udtaler Mads Søndergaard, Business Unit Manager fra Ecophon.

Systemet har sortmalede kanter og et sort skinnesystem, der skjuler de bærende pladekanter og dermed skaber et unikt svævende look. Pladerne fås i fire størrelser og 22 inspirerende farver, der giver arkitekter stor designfrihed til at skabe helt unikke mønstre.

German Design Award arrangeres af German Design Council, et førende forum, der arbejder globalt for at fremme banebrydende design. Bidrag bedømmes af en international jury bestående af førende eksperter fra alle designdiscipliner.

Den anerkendte pris tildeles produkter og projekter, der har bevist et højt kompetenceniveau inden for designinnovation med et skarpt fokus på egne kunders og markedets behov.

Læs mere om Master Eg på ecophon.dk, inklusiv teknisk information, designvejledning, montagehjælp og detaljeret information om bæredygtighed. Ønsker du en varepøve tilsendt, så send en mail til info@ecophon.dk

Læs mere om Træ

24/11 2021