left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Træ

Jesper Buch skal til at sælge terrassebrædderDe nu tre medejere af TreeTops Trading, Jesper Buch (tv.), Ricki Kjeldsen og Dennis Povlsen (forrest), viser deres underskrevne aftaler frem.

Jesper Buch skal til at sælge terrassebrædder

Efter at have stiftet bekendtskab med Ricki Kjeldsen og Dennis Povlsens terrassebrædder i komposit kom Jesper Buch, kendt fra bl.a. Løvens Hule, med et tilbud, der var for godt til at sige nej til

Del artiklen på

Af Louise S. Strøbech

- Vi har fået en mail fra Jesper Buch. Han skal bruge en 350 m2 terrasse, sagde marketingkoordinator Charlotte Kjeldsen en dag i forsommeren til sin mand og direktør i firmaet TreeTops Trading, Ricki Kjeldsen.

Sammen med Dennis Povlsen ejer han firmaet, der bl.a. forhandler terrasseplanker under brandet Kirkedal Komposit fra firmaadressen i Vamdrup.

- Den troede vi ikke helt på, for der stod både mailadresse og mobilnummer, men vi blev enige om, at så måtte vi ringe op. Og der var slet ingen tvivl om, at det var ham. Vi havde ingen tanker om at få ham ind i firmaet dengang, men bare det at kunne levere 350 m2 terrasse til ham, det var en bold, vi bare måtte gribe med det samme, fortæller Ricki Kjeldsen til fagbladet Puff, der henvender sig til byggemarkeder, trælaster og deres leverandører.

Ricki Kjeldsen og Dennis Povlsen tog kort efter fra Vamdrup til Frederiksberg i København med en prøvekasse af terrassebrædder i komposit under armen.

- Og sådan som han er på tv, det er også sådan han er. Det ligger i hans DNA at fyre spørgsmål af, så vi fik forklaret en masse om firmaet, fortalte om vores rejse og svarede på alle hans spørgsmål. Senere kom han på besøg hos os i Vamdrup, og det var her, han sagde, at han gerne ville være med videre på vores rejse, fortæller 40-årige Ricki Kjeldsen.

Køber 19 %
Siden er det blevet til mange telefonsamtaler, sms’er og mails frem og tilbage både morgen og sen aften.

- Mange af de ting, vi slåsser med hver dag – alt det har han prøvet før. Han har også prøvet at knokle ud til en masse butikker for at få en vare ind. Han har været igennem det. Det han kommer med i dag, er hans enorme erfaring med koncepter og med at skalere virksomheder større. Han kommer med et helikoptersyn, mens vi stadig er i maskinrummet. Og sådan skal det også være, selvom han har sagt, han også gerne vil med ud, når vi har et møde med en kunde, for det er en helt ny branche for ham, siger Ricki Kjeldsen, der underskrev aftalen digitalt ved månedskiftet.

De mere traditionelle håndskrevne signaturer er siden blevet sat i Jesper Buchs domicil på Frederiksberg, hvor den nye 350 m2 kompositterrasse nu pryder haven. Her gav de tre partnere hånd på, at ejerfordelingen i TreeTops nu er 19 % til Jesper Buch, 25 % til Dennis Povlsen og 56 % til Ricki Kjeldsen.

TreeTops blev stiftet af Ricki Kjeldsen i 2011. I 2017 købte Dennis Povlsen 30 % af firmaet. Ud over terrassebrædder i komposit sælger TreeTops bl.a. loftsplader i træbeton under navnet FibroTech, facadebeklædningen Nordic Fibercement samt rense- og imprægneringsprodukter.

louise@odsgard.dk


Læs mere om Træ

21/9 2020