Aktuelle nyheder om byggebranchen - Træ

To dage med træ

To dage med træ

Konferencen Build in Wood, der finder sted d. 30.-31. maj, har foreløbigt samlet mere end 250 deltagere til inspiration og vidensdeling om udbredelsen af træ i arkitekturen og byggeriet

Del artiklen på

Build in Wood byder på flere internationale arkitekter og ingeniører, som vil give indblik i deres arbejde med træbyggeri og deres syn på valg af byggematerialer. Her får byggebranchen lejlighed til at fokusere på blandt andet innovativt samarbejde og de miljøfordele, der følger med udviklingen i byggematerialer.

Om eftermiddagen på begge konferencens dage vil deltagerne få mulighed for at fordybe sig i fire fagspor. De forskellige spor berører henholdsvis brandsikkerhed, udfordringer og muligheder på byggepladsen, holdbarhedsmæssige overvejelser samt anvendelsen af forskellige byggeprincipper.

Build in Wood er arrangeret af samme team som står bag Building Green. Som videnspartnere finder man mange af de toneangivende aktører i branchen for bæredygtighed, træ og byggeri, bl.a. Teknologisk Institut, Træinformation, Danske Træindustrier, InnoByg, Dansk Træforening, Træ.dk, Arkitektforeningen, Dansk Byggeri, Nordic Network for Tall Wood Buildings m.fl.

Konferencen finder sted i Docken i København. Det er stadig muligt at købe billet.

Hent programmet her.

-los


Læs mere om Træ

23/5 2018