Aktuelle nyheder - Træ

Træleverandør indgår samarbejde med designvirksomhedDen nye renovationsskjuler er lige nu udstillet hos Fog i Hørsholm samt i Plios showroom i Vedbæk. På sigt vil produkterne blive solgt igennem byggemarkeder.

Træleverandør indgår samarbejde med designvirksomhed

Frøslev Træ har netop indgået et helt nyt samarbejde med designvirksomheden Plio, der skaber highend udendørsmøbler. Det sker som led i træleverandørens strategi om i endnu højere grad at henvende sig til slutbrugerne

Del artiklen på

Hvad der startede med en stor ordre på rhombeformede trælameller, er netop endt ud i et helt nyt samarbejde mellem designvirksomheden Plio (Please leave it outside) og Frøslev. Dengang vakte Plios eksklusive og nytænkende tilgang til design opmærksomheden hos Frøslev, og det har nu resulteret i, at de to parter fremadrettet skal samarbejde om at udvikle udendørsmøbler, som består af træ og genanvendt stål.

- Innovation og udvikling ligger dybt i Frøslevs DNA. Vi udforsker konstant, hvordan vi kan udvikle træløsninger, der er både æstetiske, praktiske og gode for miljøet. Og med en strategi om i endnu højere grad at udvikle træløsninger til forbrugeren indgår vi nu et samarbejde med Plio, som åbner op for helt nye muligheder. Plio har nemlig en fantastisk fornemmelse for design og eksklusivitet, der taler til selv den mest kræsne køber, imens vi hos Frøslev har det store logistiske set-up og viden om de forskellige træsorter, som Plio skal bruge, forklarer salgs- og marketingchef hos Frøslev, Brian Nissen, og fortsætter:

- Frøslev har i mange år været kendt som Danmarks største leverandør af træ til byggeriet, og derfor er det nu også et helt naturligt næste skridt at fokusere endnu mere på forbrugerne.

Stærke materialer
Konkret betyder samarbejdet, at designvirksomheden skal stå for udvikling og salg af møblerne, mens træleverandøren skal varetage produktionen af træet hertil:

- Frøslev er eksperter i træ og produktionen heraf, imens vi er eksperter i genanvendt stål og design, hvilket er en kombination, der resulterer i gode, miljøvenlige løsninger. Hos Plio er vi kompromisløse, når det kommer til ansvarlighed såsom miljøaftryk og kvalitetsprodukter, og vi faldt for Frøslev, fordi de er af samme overbevisning. De fokuserer på stærke materialer, som holder længe og er produceret med minimal omkostning for miljøet. Derudover er det vigtigt for os, at produktionen møder etiske, bæredygtige og kvalitetsmæssige standarder – og her er Frøslev en overlegen spiller på markedet, siger Christina Kjær, der er stifter og direktør i Plio.

Renovationsskjuler er første produkt
Samarbejdet har allerede resulteret i den første fælles produktlancering – en renovationsskjuler bestående af en ramme i genanvendt stål med Frøslevs rhombeformede trælameller i varmebehandlet ThermoWood. Produktet bliver således produceret med den nyeste teknologi inden for bæredygtig behandling af træ, som sikrer en utrolig lang holdbarhed.

- Vi har allerede nu lanceret det første produkt kaldet ’Embrace it’. Rigtig mange husstande kommer i de kommende år til at få en udfordring med deres skraldespande i takt med, at der gradvist bliver udrullet et nyt skraldesorteringssystem. Og selvom det er godt for miljøet, at vi skal sortere vores skrald, så tror vi på, at mange husejere mildest talt bliver trætte af at se de mange sorte plastiskskraldespande. Derfor har vi udviklet en stilfuld renovationsskjuler, der er fritstående, og af den grund samtidig kan benyttes som eksempelvis afskærmning mod vind på terrassen, fortæller Christina Kjær.

-los

Læs mere om Træ

13/9 2021