Aktuelle nyheder - Træ

Træproducent vil nu levere til kundernes hjemmeadresserNu behøver kunderne ikke nødvendigvis bøvle med at leje og fylde traileren med træ. Frøslev Træ bringer fremover træet til fortovskanten.

Træproducent vil nu levere til kundernes hjemmeadresser

Nytænkning: Frøslev Træs private kunder skal fortsat handle gennem byggecentrene, men kan fremadrettet få træet leveret direkte hjem

Del artiklen på

Dermed slipper kunderne for besværet med at fylde traileren og selv fragte træet hjem fra trælasten, lyder det fra den sønderjyske træproducent, der forhandler bl.a. malet træ, umalet træ og trykimprægneret træ til terrasser, facader og hegn.

Til at stå for den nye satsning har Frøslev Træ ansat Brian Nissen, der har 25 års erfaring med indkøb og salg af byggematerialer.

- Vi har allerede indgået et samarbejde med Danske Fragtmænd, som Brian skal drive. Det betyder, at vi fremover kan tilbyde levering direkte til kundernes privatadresse, så de fortsat køber produkterne i byggemarkedet eller trælasten, men slipper for besværet med at skulle fylde traileren op med eksempelvis terrassebrædder eller FT-systemhegn. Denne service er vi den første træproducent til at tilbyde, og vi er ikke i tvivl om, at den nedbryder nogle logistiske barrierer til gavn for både privatbrugere, byggemarkeder og trælaster, fortæller Morten Bak, salgschef hos Frøslev Træ.

Styrker den digitale brugeroplevelse
Frøslev Træ introducerer også et helt nyt beregningsprogram, som ved hjælp af 3D-teknik guider kunderne til det rette træprodukt. Det skal fungere som en digital hjælpende hånd, hvor kunderne kan se og udvælge den rette løsning uden en tur i byggemarkedet først.

- Mit største succeskriterie er, at det ikke skal være de små forhindringer på vejen, der gør, at folk ikke kaster sig ud i at lave en træterrasse selv. Og her er jeg sikker på, at vi går den rigtige vej ved at tilbyde levering direkte til privaten, samtidig med at vi styrker den digitale brugeroplevelse med vores beregningsprogram, siger Brian Nissen.

-losLæs mere om Træ

7/8 2020