Aktuelle nyheder - Trapper

Stigefabrik forsøger sig med Black WeekendMedejer af Stigefabrikken.dk Peter Christensen vil med Black Weekend forsøge at komme i kontakt med flere af de private kunder.

Stigefabrik forsøger sig med Black Weekend

Natten til fredag går startskuddet til Stigefabrikken.dks Black Weekend-udsalg. Udsalget er affødt af shopping-fænomenet Black Friday, som sidste år var en stor succes hos stigefabrikken på nettet

Del artiklen på

- Vi har tidligere afholdt Black Friday med stor succes. I år har vi valgt at lade udsalget køre fredag, lørdag og søndag, da en stor del af vores salg af især hemsestiger, lofttrapper og hobbyprodukter til private ligger i weekenden, siger Peter Christensen, som er medejer af Stigefabrikken.dk.

Sidste år var det især erhvervskunder inden for håndværk og industri, der sikrede sig en god handel på Black Friday. I år håber stigevirksomheden at kunne glæde nogle af de mange privatkunder, som typisk besøger webshoppen i weekenden, hvor der er bedre tid til indkøb til diverse gør det selv-projekter.

- Vi tror og håber, at de mange gode tilbud kan hjælpe os indenfor hos nogle af de kunder, som normalt handler i lavprisbyggemarkederne og måske ikke ville have købt deres varer hos os, hvis ikke det var for Black Weekend-udsalget. Herved får vi en unik mulighed for at vise, hvad vi kan, så kunderne husker os næste gang, de søger et kvalitetsprodukt inden for kategorierne stiger, trapper og stilladser, siger Peter Christensen.

Der vil være forskellige tilbud på stiger, trapper og stilladser fra kendte mærker som Jumbo, Zarges, Wibe, Telesteps, Silkeborg Stigefabrik, Dolle og Fakro m.fl. De specifikke tilbud afsløres kl. 00.00 natten til fredag på Stigefabrikkens hjemmeside.

-los


Læs mere om Trapper

22/11 2018