Aktuelle nyheder - Trapper

Trapper med omtanke

Trapper med omtanke

SPONSORERET INDHOLD: Plank giver mange nye muligheder og fås bl.a i hele tre forskellige overfladestrukturer: Select, Natur og Rustik

Del artiklen på

Det er god logik at tænke på fremtiden og på de ressourcer, vi bruger. Ikke mindst, når vi sammen kan minimere forbruget af træressourcerne uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ved at vælge vores nye Plankelook, er du med til at spare på træressourcerne, da Plank består af X-finer eller fyrretræskerne, pålimet en 4mm ask eller egetræsfiner. På denne måde undgås at bruges massiv ask-/egetræ som er mere ressourcekrævende.

I mange år har det været en udfordring at massive trin opbygges i stavlimede lameller for at undgå, at træet slår sig. Dette undgås helt med vores plankeløning på X-finer.

Samtidig bliver det muligt at matche strukturen på de brede og lange plankegulve, der findes i dag og gør det lettere at skabe et gennemført look gennem boligen.

Plank giver mange nye muligheder og fås bl.a i hele tre forskellige overfladestrukturer: Select, Natur og Rustik - alt efter om man f.eks. ønsker små/store knaster, eller slet ingen. Plank kan ligesom gulve tilbydes i børstet.

Plank tilbydes som vort øvrige træ også i Natura olieoverflader, som indeholder 0% VOC, er biologisk nedbrydelig, nem at reparere. Natura findes i 12 forskellige standardfarver, men kan fås i ikke mindre end 40 forskellige farvevarianter.

Vi forsøger naturligvis altid at tænke langsigtet og arbejder løbende på nye og bedre løsninger til gavn for vores kunder og ikke mindst miljøet. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vores sælgere dækker hele landet. Vil du vide mere om vores trapper, kan du finde oplysningerne på vores hjemmeside.

Læs mere om Trapper

7/11 2023
  • Vejletrappen

    Vejletrappen

    Individuelle trætrapper siden 1972. Smukt og funktionelt dansk design.