Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

2020 bliver uden Carl Ras’ håndværkermesser Det plejer at være så godt som umuligt at holde 1-2 meters afstand, når Carls Ras holder håndværkermesser. Derfor aflyses årets to messer. Arkivfoto

2020 bliver uden Carl Ras’ håndværkermesser

For fortsat at bekæmpe spredningen af coronavirussen har Carl Ras besluttet at aflyse de to planlagte håndværkermesser i hhv. Brøndby og Aarhus

Del artiklen på

Messerne har været faste holdepunkter i Carl Ras’ årsplan i august og september i mere end 28 år. Mange tusinde håndværkere plejer at troppe op for at få en stor oplevelse og gøre årets bedste handel, og mere end 200 medarbejder tager del i planlægningen og afholdelsen sammen med deres leverandører.

- Helt ærligt, så er vi drønærgerlige over, at vi ikke kan holde vores store messer i år til glæde for kunder, medarbejdere og leverandører, men for os er det vigtigste at tage ansvar og være med til fortsat at bekæmpe spredningen af coronavirussen. Risikoen og usikkerheden er simpelthen for stor, siger direktør Jan Holte Teller.

Messerne vender tilbage i 2021
Carl Ras forventer at afholde de traditionsrige messer igen, når det er samfundsmæssigt ansvarligt, pt. forventes det at blive i 2021, at der igen vil blive gennemført Carl Ras Håndværkermesser i Brøndby Hallen og Aarhus.

Carl Ras holder stadig fokus på at give kunderne gode oplevelser og arbejder lige nu på højtryk for at udvikle nye aktiviteter, som kan blive gennemført i 2020.

- Vi vil blive ved med at tilbyde vores kunder skarpe priser og store oplevelser – nu vil vi tænke kreativt, og vores kunder kan godt glæde sig til at høre meget fra Carl Ras i den kommende tid, slutter Jan Holte Teller.

-los

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

20/4 2020