Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Affyrer tre søm i sekundetSømpistolerne leverer kraft nok til at skyde søm i de mest krævende materialer og kan skyde op til tre søm i sekundet uden brug af gaspatroner.

Affyrer tre søm i sekundet

Milwaukee Tool fortsætter med at udvide sit sortiment af batteridrevne sømløsninger med lanceringen af den nye batteridrevne M18 Fuel sømpistol

Del artiklen på

I flere år har Milwaukees brugere efterspurgt en batteridrevet løsning til deres udfordringer med sømpistoler. Så i stedet for at nøjes med en lavere ydeevne er værktøjsproducenten fortsat med at udvikle deres teknologier, indtil de kunne levere en – efter deres mening – banebrydende løsning, der ’ændrer spillereglerne for disse brugere’. Det fortæller Gustav Olsson, der er product manager hos Milwaukee Tool.

- I år er vi stolte over endelig at kunne lancere vores første batteridrevne sømpistol. Uden gaspatron, med kraft til at skyde søm i de mest krævende materialer og med en effektivitet, der holder brugerne produktive gennem hele arbejdsdagen, er denne nye pladesømpistol ventetiden værd, siger han.

M18 Fuel sømpistolen giver brugerne mulighed for at skyde søm i de mest krævende konstruktionsmaterialer. For at holde brugerne produktive er effektiviteten på højde med et trykluftdrevet værktøj. Sømpistolerne er også blevet optimeret med en størrelse, der passer mellem bjælkerne, og med en afbalanceret vægt for at mindske træthed. Et magasin med ekstra kapacitet leveres som ekstraudstyr. Det kan rumme sømstrimler, så brugerne kan arbejde længere, før magasinet skal fyldes.

Uden gaspatroner, uden behov for jævnlig rengøring og vedligeholdelse samt en kulfri Powerstate-motor er sømpistolerne designet til at levere den holdbarhed og pålidelighed, krævende brugere efterspørger. Sammen med det faktum, at værktøjerne kan skyde op til tre søm i sekundet, vil brugerne opleve væsentligt færre driftsstop og maksimal produktivitet.

Den nye M18 Fuel sømpistol er fuldt kompatibel med hele M18-serien, der nu indeholder mere end 165 elværktøjer på samme batteriplatform.

M18 Fuel sømpistol (M18 FFN-502C)
- Sømdiameter: 2,9-3,32 mm
- Sømtype: 50-90 mm
- Magasinkapacitet: 51 søm
- Vægt inkl. batteri: 5,1 kg
- 700 søm pr. opladning på et REDLITHIUM™ 5,0 Ah batteri
- To trin med sekvens- eller enkeltskud
- Dry-Fire-spærring, bæltekrog og LED-arbejdslys, mundstykkebeskyttelse
- Leveres med 2 x M18 ™ Redlithium 5,0 Ah batterier, M12 & M18 hurtiglader og transportkuffert.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

18/8 2020