Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Alsidig, batteridreven multisav

Alsidig, batteridreven multisav

Ryobis nye 18V batteridrevne multisav er med en 85 mm stor klinge, der skærer hurtigt og let materialer som træ, metal, gipsplader, plast og fliser

Del artiklen på

- Saven er en fantastisk problemløser. Den skærer let ned i materialet og bevæger sig uden besvær op mod et arbejdsemne – som f.eks. et panel – takket være ribberne på siden, der nedsætter friktionen, forklarer Marcus Fritz, der er product manager hos Ryobi.

Multisavens gummibelagte greb ligger sikkert i hånden og giver fremragende kontrol over saven. Dette kombineret med den innovative dykfunktion, som gør det muligt at skære midt i et arbejdsemne, gør saven super alsidig.

Saven har udtag til støvudsugning, så den kan tilsluttes en støvsuger og holde arbejdsområdet rent. Udtaget kan også vinkles, hvis det ikke bruges sammen med en støvsuger. På den måde kan du lede savsmuld og støv væk fra dig selv, så du undgå at få det på dit tøj.

Det ubelastede omdrejningstal på 4250 o/min. giver ubesværet skæring og en imponerende skærekapacitet på 26 mm i træ, 2 mm i metal eller 9 mm i fliser. Værktøjsfri dybdejustering gør det hurtigt og nemt at indstille saven til forskellige opgaver. Takket være beskyttelsesskærmen af metal har saven også øget holdbarhed og længere levetid.

Saven leveres med en multiklinge, der kan skære i træ, metal, gipsplader og plast uden at skulle skiftes. Derudover medfølger også en fliseklinge samt et parallelanslag, hvilket gør det lettere at save lange lige snit med perfekte resultater.

18V multisaven er den seneste tilføjelse til One+, hvor ét batteri kan bruges til over 100 forskellige have- og elværktøjer. Når du er færdig med at save, kan du bruge 18V batteriet i vores imponerende udvalg af over 100 værktøjer, der dækker alle dine behov inden for gør-det-selv-arbejde og havearbejde.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

15/9 2020