Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Arbejdstelefon tåler lidt af hvert  Cat S42.

Arbejdstelefon tåler lidt af hvert

Bullit Group lancerer nu Cat S42, som er en robust og pålidelig smartphone, der klarer de mest ekstreme situationer

Del artiklen på

- Cat S42 er et essentielt arbejdsværktøj.

Sådan lyder det fra Bullit Group selv – den globale licensindehaver af Cat phones.

Telefonen har lang batterilevetid og kommer i et robust og stødsikkert design med en stor, lysstærk skærm, og ligesom sine forgængere kan Cat S42 tåle en grundig rengøring – enten ved at blive nedsænket i eller skrubbet med sæbevand eller desinfektionsmiddel. En afgørende hygiejnedetalje til dem, der skal arbejde under alle forhold:

- Brugerne af Cat phones er dem, der har brug for en telefon, de kan stole på. Det gælder blandt andre dem, der arbejder i byggebranchen, hvor der er brug for en telefon, der er kan tåle lidt af hvert. Cat S42 er designet til at være en pålidelig smartphone, som altid fungerer, fortæller Peter Cunningham, som er vicedirektør for Product Portfolio i Bullitt Group.

Cat S42 kommer med MIL SPEC 810H og en IP68-klassificering, der sikrer, at den kan bruges under de mest ekstreme forhold. Det betyder, at Cat S42 både kan tåle at blive tabt gentagne gange på stål fra helt op til 1,8 meters højde – på alle kanter og hjørner – og er fuldt vandtæt ned til 1,5 meters dybde i op til 35 minutter. Som alle andre Cat phones er den også modstandsdygtig overfor vibrationer, fugt og salttåge og kan klare ekstreme temperaturer.

Den skarpe 5,5” HD+ 18:9-skærm er beskyttet med Corning Gorilla Glass 5. Skærmen kan aflæses selv i stærkt sollys, og touchskærmen registrer både våde fingre og handsker.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

21/8 2020