Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Bedre klippeevne ved mindre brug af kraftUdvalget af isolerede tænger, der er godkendt til arbejde under spændinger op til 1000 V, er udvidet med seks nye og to opdaterede modeller.

Bedre klippeevne ved mindre brug af kraft

Nu fornyer og opdaterer Bahco sit sortiment med Ergo-tænger, som inkluderer ergonomisk forbedrede håndtag og optimal gribebredde med stor klippekapacitet

Del artiklen på

I alt 13 kombinations- og holdende Ergo-tænger er blevet opdateret, og der er også en helt ny kombinationstang, 2629G ERGO. De nye tang har en afrundet hovedform for bedre tilgængelighed, hvor pladsen er trang. Alle tænger har smalle, men tydeligt markerede skuldre, der giver god støtte uden at forringe tilgængeligheden. Af andre tænger, der er blevet opdateret, kan nævnes afisoleringstænger:

- Disse nye og opdaterede Ergo-tænger er udstyret med vores patenterede returfjeder, der letter arbejdsgangen ved gentagne opgaver, men som kan kobles fra, når du f.eks. har tangen i lommen. Fjederen gør arbejdet mindre krævende for musklerne og reducerer risikoen for slid, siger Flemming Kyed, der er salgschef hos Bahco i Danmark.

Isolerede Ergo-tænger
Udvalget af isolerede tænger, der er godkendt til arbejde under spændinger op til 1000 V, er udvidet med seks nye og to opdaterede modeller. Disse inkluderer en ny forstærket kombinationsstang såvel som en ny og opdateret spids-, flad- og rundtang samt en afisoleringstang. Farven på håndtagene på de isolerede tænger adskiller sig fra andre Ergo-tænger, og den er også markeret med 1000 V.

- De isolerede tænger har et godtbeskyttende gul og rødt håndtag med en stærk kerne af polypropylen og en blød overflade af termoplastisk elastomer for et komfortabelt og sikkert greb. Håndtagene er også udstyret med ekstra brede skuldre, der forbedrer sikkerheden, da de forhindrer, at fingrene glider ud på det strømførende hoved, siger Flemming Kyed.

De ergonomiske håndtag reducerer også muskelspændinger under brug og dermed  reduceres risikoen for skader også.

- I alt kan vi tilbyde over 250 produkter til arbejde med strømførende udstyr. De er fremstillet i henhold til IEC60900 og er således godkendt til arbejde under spændinger op til 1000 V AC og 1500 V DC. Og produktionen følger selvfølgelig strenge kvalitetskontroller, og alle værktøjer gennemgår otte forskellige, ekstremt hårde test for at imødekomme de høje krav, fortsætter Flemming Kyed.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

8/9 2020