Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Åbner kæmpe forretning for arbejdstøj i Odense Den nye 750 kvadratmeter store Workwear Megastore skal gerne gøre det nemt for håndværkere og industrivirksomheder at købe arbejdstøj. Ambitionen er at sætte nye standarder for salg af arbejdstøj.

Åbner kæmpe forretning for arbejdstøj i Odense

Onsdag den 30. september slår Stark dørene op til en 750 m2 stor forretning for arbejdstøj. Det er den tredje Workwear Megastore, byggecenterkæden åbner

Del artiklen på

Det er ikke længere nok, at arbejdstøj er slidstærkt og funktionelt. I dag stilles der stadigt større krav til virksomhederne om også at klæde deres medarbejdere på i komfortabel og moderigtig beklædning, der samtidig opfylder krav til kvalitet og sikkerhed.

Det voksende marked for kvalitets-arbejdstøj har nu fået Stark i Odense til at udvide med en 750 kvadratmeter stor Workwear Megastor i det centrale Odense. Dermed bliver forretningen den største leverandør inden for salg af arbejdstøj på Fyn og den tredje af sin slags på landsplan. Forretningen kommer til både at fungere som showroom og salgssted.

Ifølge regionaldirektør Søren Lysemose er ambitionen for den nye forretning at nå virksomheder på hele Fyn gennem forretningens store udvalg og ekspertise.

- Vi har en ambition om at blive virksomhedernes foretrukne valg inden for arbejdstøj på Fyn og sætte nye standarder for workwear. Det kræver, at vi er på forkant med udviklingen i branchen og kan imødekomme kundernes efterspørgsel på et stort sortiment af høj kvalitet til alle faggrupper. Samtidig tilbyder vi nem levering, der sparer kunderne tid og penge. Det handler i bund og grund om at servicere kunderne effektivt, så deres arbejdsdag glider, og de føler sig klædt godt på til hverdagen, siger Søren Lysemose.

For at sikre en god kundeoplevelse har Stark hyret medarbejdere, der oprindeligt er uddannet i herretøjsforretninger, og som er vant til at vejlede kunder om funktionalitet og pasform og har en passion for god service. I Workwear Megastore kan de tilbyde kunderne et sortiment af arbejdsbeklædning, sikkerhed og fodtøj, der er blandt de mest omfattende i Danmark.

Også som webshop
Den nye Workwear Megastore vil ikke kun være tilgængelig for kunderne fysisk. Også digitalt via Starks webshop vil kunderne have mulighed for at bestille til levering fremfor at sende deres medarbejdere på indkøb i arbejdstiden.

- Vi kan skræddersy løsninger til vores kunder, så de både sparer tid, får bedre overblik over mulighederne og kan skabe den røde tråd i arbejdsbeklædningen, som stadig flere virksomheder benytter som branding. Produkterne kan leveres inden for få timer på arbejdspladsen eller direkte i skurvognen, fortæller Kasper Stougaard, der er teamleder i Workwear Megastore Odense.

- Vi har erfaret, at mange virksomheder har behov for at blive guidet, så de får struktur på deres indkøb og bruger mindst mulig tid på det i hverdagen. Med vores nye Megastore kan vi fysisk vise og sammensætte produkter efter virksomheden og kundens behov, så de både sparer tid og får det rigtige med hjem. F.eks. husker vores webshop vores kunders data såsom størrelser, foretrukne mærker og andre præferencer, så kunden eller medarbejderne får den bedst mulige købsoplevelse, forklarer Kasper Stougaard.

Åbningen af den nye Workwear Megastore bygger på gode erfaringer fra to andre forretninger under samme koncept i hhv. Glostrup og Aalborg, som slog dørene op i januar i år og i november 2019.

På de tre første åbningsdage - onsdag, torsdag og fredag d. 30. september-2. oktober - vil der blive serveret forfriskninger til kunderne i løbet af dagen. Desuden vil der være diverse aktiviteter og konkurrencer, der naturligvis vil blive afviklet, så de opfylder gældende corona-restriktioner.

-los

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

24/9 2020