LCA
LCA
scroll
Bosch 18 V batteri kan nu bruges i endnu mere elværktøjÉt batteri passer nu til endnu flere brands indenfor ledningsfri elværktøj: Bosch har udvidet sit Professional 18V System til også at inkludere bl.a. Feins Multimaster-værktøjer.

Bosch 18 V batteri kan nu bruges i endnu mere elværktøj

Inden for de næste to år vil ca. 100 nye Bosch-værktøjer finde vej til butikkerne, lover producenten, der netop har udvidet sit Professional 18 V batteri-system, så det kan benyttes til flere andre brands - f.eks. Fein

Bosch har netop præsenteret sit program for den nærmeste fremtid, der bl.a. byder på flere nye applikationer for profferne, étbatterisystem for elværktøj fra forskellige professionelle brands, en udvidelse af partnerskabet mellem Bosch og Fein og endnu hurtigere arbejdende batteridrevet værktøj.

Efter Bosch åbnede op for en bredere brug af koncernens Professional 18V System i 2020, er mærkerne Fein og Heraeus nu også kommet med som brugere, fortæller Lennart de Vet, der er bestyrelsesmedlem for Bosch Power Tools, der er ansvarlig for Bosch Professional.

- Takket være partnerskaberne med Fein og Heraeus kan 18 V-batterisystemet tilbyde endnu flere applikationer og en større fleksibilitet for brugerne: Ét batteri, én oplader og mange flere muligheder, siger han.

På grund af det nye samarbejde kan bl.a. Feins multifunktionelle værktøjer i serien Feins Multimaster nu benytte batterier fra Boschs Professional 18V System. Serien indeholder værktøjer, der kan både save, knuse, polere, adskille, skrabe, skære og rengøre.

Fleksibilitet er en nødvendighed
Bosch og Fein har samarbejdet siden 2016, hvor de sammen udviklede Starlock-systemet med klinger til multicuttere. Siden har de to parter med succes udvidet og udviklet samarbejdet og tilbudt simple løsninger og diverse applikationer til kunder, der benytter begge brands.

Dr. Christoph Weiss, der er CEO i Fein Group, udtrykker det således:

- Fleksibilitet er en nødvendighed, når det kommer til batterier. Brugerne foretrækker åbne systemer, f.eks. ét batteri til forskellige værktøjer og helst på tværs af forskellige producenters brands. Det sparer penge og gør hverdagen lettere. Vi er derfor overbevist om, at vi med Bosch Professional 18V System kigger ind i den rigtige platform for fremtidens batterier.

Bosch arbejder også med at udvide mængden af akku-værktøj, der alle – naturligvis – kan benytte 18 V-systemet, der blandt andet er kendetegnende for hurtig opladning.

Således vil Bosch i løbet af de næste to år introducere ca. 100 nye ledningsfri værktøjer og forventer med de nye partnerskaber at fremtiden for akku-værktøjer vil blive endnu mere fleksibel, lettere tilgængelig og mere effektiv.
-los

7/7 2021